RDT Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems förvärvar amerikansk distributör av förvaringssystem RDT Concepts

Den europeiska marknadsledaren inom mobila förvaringssystem, Bruynzeel Storage Systems med huvudkontor i Panningen i Nederländerna, tar över den amerikanska distributören RDT Concepts från och med idag. Med förvärvet stärker Bruynzeel sin position på den amerikanska marknaden för mobila och fasta hyllsystem.

De fortsätter som RDT Bruynzeel Storage Systems på den amerikanska marknaden.

 

RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_Logo

History Bruynzeel Storage Systems

Vår historia och erfarenhet av förvaringslösningar går tillbaka till 1953, då Bruynzeel började tillhandahålla hyllsystem av trä. 1970 utvecklades de första kompaktarkiven i stål. De introducerades framgångsrikt på marknaden och skapade nya möjligheter för oss att hjälpa våra kunder att utnyttja sina utrymmen och bevara deras värdefulla dokument och samlingar.

Som global tillverkare, konsult och installatör har Bruynzeel Storage Systems exceptionella kunskaper och en expertis som delas med och underhålls av vårt stora nätverk av kunder, segmentexperter, arkitekter och designers världen över.

Företagets huvudkontor och fabrik finns i en enda anläggning i Panningen, Nederländerna, med en yta på 28 700 m2. Produktionsanläggningen är förstklassig tack vare en hög grad av automatisering.

RDT Bruynzeel Storage Systems

Idag erbjuder RDT Bruynzeel Storage Systems ett komplett utbud av toppmoderna förvaringslösningar i flera kundsegment. Oavsett om du behöver ett enda skåp eller ett mobilt hyllsystem så är RDT Bruynzeel Storage Solutions rätt leverantör för dig!

Vi tror på partnerskap; där vi involverar dig i utvecklingen av en lösning som passar dig i varje detalj, skräddarsydd för dina behov. De verktyg och metoder vi använder är av högsta klass och gör det möjligt för oss att producera din beställning med hög precision i tusentals olika varianter.

Våra förvaringslösningar

Arkiv

Museum

Bibliotek

Butik

Sjukvård

Kontor