PRESSRUM

Vårt pressteam älskar att arbeta med journalister runt om i världen för att dela fängslande, unika berättelser. Om du tillhör mediebranschen och vill tala med oss, vänligen kontakta oss via e-mail:  marketing@bruynzeel.org.

Huvudkontor
Industrieterrein 7
5981NK Panningen
Nederländerna

 

E-Mail:
marketing@bruynzeel.org

Telefonnummer
+31 77 306 9000

Företagsstruktur

Företagets historia började 1897. Vår historia och erfarenhet av förvaringslösningar går tillbaka till 1953, då Bruynzeel började tillhandahålla hyllsystem av trä. 1970 utvecklades de första kompaktarkiven i stål. De introducerades framgångsrikt på marknaden och skapade nya möjligheter för oss att hjälpa våra kunder att utnyttja sina utrymmen och bevara deras värdefulla dokument och samlingar.

Idag erbjuder Bruynzeel Storage Systems ett komplett utbud av toppmoderna förvaringslösningar i flera kundsegment, bland annat för arkiv, museum och bibliotek. Vi använder kreativitet för att utnyttja våra erfarenheter i nya segment och geografiska regioner.

Som global tillverkare, konsult och installatör har Bruynzeel Storage Systems exceptionella kunskaper och en expertis som delas med och underhålls av vårt stora nätverk av kunder, segmentexperter, arkitekter och designers världen över.

History - Bruynzeel Storage Systems

Företagets huvudkontor och fabrik finns i en enda anläggning i Panningen, Nederländerna, med en yta på 28 700 m2. Produktionsanläggningen är förstklassig tack vare en hög grad av automatisering.

Bruynzeel Storage Systems tillhandahåller sina tjänster i nio europeiska länder via egna säljkontor och globalt via ett nätverk av partners i femtio länder. Dessa kommersiella team stöds av ett erfaret projektledarteam och specialister som kan översätta våra kunders behov och verksamheter till den ultimata lösningen och säkerställa ett felfritt genomförande i varje enskilt projekt.

Bruynzeel Distributor Awards 2020

Bruynzeel Distributor Awards 2020

Den 16 december 2020 presenterade Bruynzeel för första gången Bruynzeel Distributor Awards under sitt onlineevenemang för distributörer: "2020 and the future". Bruynzeel Distributor Awards är ett årligt återkommande evenemang, där Bruynzeel visar sin tacksamhet till...

läs mer
Tips hur ni kan anpassa arbetsplatsen till det nya normala

Tips hur ni kan anpassa arbetsplatsen till det nya normala

I år har många förändringar skett, varav det "nya normala" gör att alla granskar vårt sätt att arbeta på. För att minimera kontakt introducerade regeringar runt om i världen "1,5 meter samhället". Hur ska vi arbeta i det nya normala? Större kontorsbyggnader? Färre...

läs mer
Effekten att gå från inoljat till icke inoljat stål

Effekten att gå från inoljat till icke inoljat stål

Icke inoljat kallvalsat stål: inget kemiskt avfall Som tillverkare av förvarningssystem gjort på stål, använder vi högkvalitativt stål varje dag. Vi tillverkar över 2500 kilometer stålprodukter varje år och kan cirkulera jorden med de produkter vi tillverkat under de...

läs mer

Ladda ner material