Mellan den 17 och 19 november 2021 kommer den 10:e upplagan av Exponatec Cologne att äga rum. Europas viktigaste mässa för museer, bevarande och kulturarv öppnar sina dörrar i Köln, Tyskland.

Som en kombination av mässa och kongress ger Exponatec Köln utställare och besökare värdefull drivkraft för arbetet. I fyra utställningsområden presenterar institutioner och företag relevanta nya produkter, lösningar och koncept kring utställningar, restaurering och kulturarv.

Presenterar förvaringslösningar för museer

Som en komplett leverantör av förvaringslösningar för museer kommer vi att delta i Exponatec Köln. I vår monter (B-068) kommer vi att visa olika produkter, såsom våra nätramar ArteStore för tavelförvaring, och ett skåp med våra helt nya 551 lådor.

När du besöker oss i vår monter visar vi dig inspirerande lösningar som vi har realiserat för olika kunder.

 

Klimatneutral

klimatneutralt

Visste du att vår verksamhet är klimatneutral sedan juni i år?

Med ambitionen att bli Net Zero 2045 har vi nu nått en stor milstolpe som är att leda branschen för utrymmesbesparande förvaringslösningar och vara klimatneutrala för vår egen verksamhet. 

Bruynzeels strategiska mål är att vara världens mest miljövänliga leverantör av utrymmesbesparande förvaringslösningar. För att nå detta mål arbetar vi kontinuerligt med att minska vårt fotavtryck och därmed bidra till en hållbar planet. 

Genom att använda Bruynzeels utrymmesbesparande förvaringslösningar uppnår våra kunder också en minskning med upp till 75 % av det fysiska fotavtrycket. Med den kan de uppnå enorma besparingar på byggmaterial, byggkostnader samt driftskostnader som värme, kyla och belysning. Detta gör varje utrymmesbesparande lösning från Bruynzeel per definition till ett hållbart val.   

Besök oss på Exponatec Köln

Vi är övertygade om att det finns en lämplig och hållbar förvaringslösning för varje samling. Våra Bruynzeel-representanter i montern diskuterar gärna era förvaringsbehov. Vi ser fram emot att utbyta idéer med er i Hall 2.2, monter B-068!

hallplan_Exponatec

Här hittar du mer information om biljetter och hur du tar dig till mässan.