Det kanske inte är alla som tänker på att använda sina förvaringslösningar som ett kommunikationsverktyg. Har du ett rullarkiv mitt i kontoret, ett arkiv, ett bibliotek, eller ett lager i en butik. Varför inte använda ytan på systemen för att få till en trivsammare arbetsmiljö? Eller tydliggöra värderingar, använda teman, placera företagets logotype eller använda en bild på era produkter?
Bruynzeel Storage System anpassar ditt förvaringssystem precis som du vill ha det. Våra rullarkiv skapar inte bara ypperliga förvaringsmöjligheter. Med sina designmöjligheter skapar den också ett spännande blickfång. Rullarkiv finns i flera olika färger och material. Förutom ett brett utbud av trä-, stål- och glaspaneler kan rullarkivet efterbehandlas med ett grafiskt mönster eller ett foto som du själv väljer. På detta sätt kan rullarkiv lätt bli en snygg detalj i omgivningen.
Forvaring-som-ett-kommunikationsverktyg_1_Bruynzeel-Storage-Systems
Här ovanför har vi lite inspirationsbilder på hur andra har designat sina förvaringssystem. Kellogg utformade deras ytterväggar med veteaxliknande motiv som är tänkt att skapa en visuell koppling till de råvaror som används i tillverkningen av företagets produkter. Ett annat exempel är University of West London som använde temabilder med vågor, berg och skog i deras bibiotek.
Vi hjälper er mer än gärna att ta fram skräddarsydda lösningar för er!