I år har många förändringar skett, varav det ”nya normala” gör att alla granskar vårt sätt att arbeta på. För att minimera kontakt introducerade regeringar runt om i världen ”1,5 meter samhället”. Hur ska vi arbeta i det nya normala? Större kontorsbyggnader? Färre människor på kontoret?

Som förvaringsexperter tror vi att en del av lösningarna finns i er förvaring. T.ex genom att använda mobila förvaringslösningar kan ni frigöra värdefull golvyta, pulverlackera er förvaringslösning med antimikrobbiell pulverlack för att hämma spridningen av bakterier, eller se till att begränsa tillgången till förvaringen med hjälp av t.ex. RFID lösning.

Frigör yta med er förvaring

Att centralisera er förvaring sparar 50% golvyta jämförts med traditionella förvaringslösningar. Extra utrymmet kan användas för att skapa avstånd mellan skrivbord. Att använda samma kontor med samma antal anställda och samtidigt följa rekommendationen om 1,5 m avstånd!

Floorplan Bruynzeel Storage Systems
Floorplan_new Bruynzeel Storage Systems

Begränsa åtkomst genom RFID

Att begränsa tillgången till vissa gångar i förvaringsysstemet kan också minska risken för spridninga av bakterier. Begränsa gångarna i systemet till t.ex. vissa avdelningar eller personer. Vårt Dynamic II system med inbyggd RFID läsare har möjligthet att begränsa åtkomsten till gångarna i systemet. Att kontrollera vem som har tillgång kan konfigureras i vår Dynamic II app.

RFID läsaren möjliggör drift utan beröring: dra helt enkelt RFID-kortet framför Dynamic II-panelen för att låsa upp en gång.

RFID-Scanner Bruynzeel Storage Systems

Skapa zoner i ditt förvaringssystem

Våra förvaringssystem är mycket konfigurerbara, inte bara i funktionalitet utan också i design. Ändra t..ex. färgen på vissa hyllplan för att ange vilken avdelning den tillhör. Använd grafiska motiv på gavlarna för att indikera t.ex. väntzoner eller informera människor om sociala distansregler.

Oavsett vad ni har för behov, så hjälper vi er att organisera ert utrymme

Frontpanel-with-warnings Bruynzeel Storage Systems

Åtkomst till er förvaring utan att använda händerna

Vårt elektroniska drivsystem Dynamic II är konstruerad att användas utan dina händer. Tack vare en innovativ design kan varje vagn flyttas med hjälp av din armbåge, vilket förhindrar spridning av bakterier och baciller.

Handsfree-operation Bruynzeel Storage Systems

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er förvaring