Socialt ansvar
Bruynzeel donerar ArteStore nätramar till Daelzicht

Bruynzeel Storage Systems utställningsrum på huvudkontoret i Nederländerna har under senare tid genomgått större förändringar. Det befintliga ArteStore systemet som befann sig i utställningsrummet passade inte längre in i den nya lokalen. Eftersom systemet var i mycket gott skick, så hade det varit synd att göra sig av med det. Därför beslutade vi att donera systemet till Daelzicht, en holländsk hälsoorganisation som erbjuder program för barn, ungdomar och vuxna med psykiska funktionshinder. I deras ateljé i staden Beek skapar ca 60 personer konst som sträcker sig från 3D ritningar till tavlor.

Daelzicht : en perfekt organisation för ett CSR projekt från Bruynzeel

Daelzicht Bruynzeel Storage Systems

Daelzicht är en organisation som har sin bas i Limburg (sydöstra Nederländerna) och specialiserar sin vård på personer med psykiska funktionshinder.

Konceptet går ut på att erbjuda lämplig vård, allt från stöd hemma, daghem, till kompletta bostadslösningar. Totalt har Daelsicht tre gallerier, där konst skapas och säljs till både organisationer och individer. De kan även skapa konst på begäran, även förenklade målningar av Holländska mästare genom att använda människors fulla kreativitet. Samtidigt som det bidrar till mervärde för samhället.

På grund av närheten till Bruynzeel och vad Daelzichts koncept står för, som även matchar våra värdeord och CSR vision, beslutade vi oss för att donera nätramarna till dem.

Förvaring av Daelzicht konst i ett ArteStore system

ArteStore nätramarna som användes i vårt tidigare utställningsrum består av ArteStore Penda, ArteStore Terra och ArteStore Rota mobila nätramar. Från Daelzicht är dem mycket glada och extremt tacksamma för att kunna använda dessa system, som även innebär att de kan visa upp mer konst, som är en central del i deras byggnad.

Ett trevligt exempel på hur givande det är att både ge tillbaka till samhället och att se hur tacksamma organisationen är!

Önskar ni mer information om våra nätramar?