Bruynzeel Storage Systems åtgärder och tillgänglighet pga
Covid-19

 

Vi befinner oss i en unik och allvarlig situation i och med pandemin Covid-19 som råder. Oroligheterna stiger för varje dag med tanke på spridningen och på samhällskonsekvenserna. När allt kommer omkring så är hälsan viktigast.

Åtgärder

I enlighet med myndigheternas rekommendationer så vidtar vi som arbetsgivare de åtgärder som krävs för att minska exponering och smittspridning samt erbjuda en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare. I Skandinavien har alla som jobbar med kontorsarbete blivit ombedda att jobba hemifrån. Vi avstår även från alla icke nödvändiga resor.

Tillgänglighet

Trots dessa åtgärder är det viktigt att säkerställa att verksamheten går vidare så smärtfritt som möjligt. Mycket av vårt samarbete kommer att ske digitalt och över telefon. Alla supportfunktioner är öppna som vanligt, via telefon och mail. Våra säljare finns tillgängliga via telefon och e-mail. Vår produktionsavdelning i Holland är fortfarande i drift, så att våra produkter kan levereras i tid. Alla kunder som ska få sin leverans inom den närmsta perioden kommer att kontaktas av våra anställda, för att garantera att leveransen går smärtfritt.

Då allt för närvarande sker i en snabb takt kommer vi fortsätta hålla er uppdaterade om leveranser, och eventuella åtgärder.

Vi hoppas på er förståelse.

Har du frågor så finns vi här för dig.