VISA UPP MUSEETS GÖMDA SKATTER

Vi har säkra och innovativa lösningar för museiinredning i öppna magasin
Museisamlingar har ofta ett högt historiskt, emotionellt och ekonomiskt värde. Då krävs särskild omsorg vid förvaring för att bevara objekten i bästa skick till kommande generationer. Bruynzeel Storage Systems museinredning och depotlösningar är utvecklade med många års erfarenheten för att museets skatter ska hållas i säkert förvar, oavsett om man väljer öppet museimagasin och ökad exponering.

Vi förser världens ledande museer med depåsystem och museiinredning med fasta stålhyllor, kompaktförvaring och konstförvaring, allt anpassat efter varje uppdragsgivares behov.

Behöver samlingen förvaring i anpassat klimat, kan vi hjälpa till med anläggningar för detta, allt för att göra livet enkelt för våra kunder, stora som små.

Le rangement des collections des musées nécessite une attention particulière car beaucoup ont une valeur historique, émotionnelle ou financière. Nos systèmes de rangement et rayonnages pour musées sont conçus pour faciliter l’accès aux collections tout en assurant une conservation optimale des œuvres. Bruynzeel Storage Systems a de nombreuses années d’expérience internationale dans la fourniture de systèmes de rangement pour les plus grands musées du monde, fournissant des rayonnages fixes ou mobiles et des grilles pour tableaux adaptés aux besoins des musées et des collections modernes.

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar.

a

TOTALLEVERANTÖR

Bruynzeel erbjuder ett brett utbud av produkter anpassade för museiinredning, med en skräddarsydd lösning för varje behov.

WORLDWIDE

Bruynzeels förvaringsystem för museiinredning används i depåer runt om i världen. Med hjälp av vår omfattande kunskapsbank och år av erfarenhet skapar vi förvaringssystem som är rätt för dig.

OPTIMALT BEVARANDE

Vår museiförvaring ger skydd mot ljus, damm, smuts, vibrationer och föroreningar.

TAVELFÖRVARING

Bruynzeel Storage Systems har nätramar och dragskärmar för förvaring av konst, som passar för exempelvis inramade målningar.

+

FAST ELLER MOBILT

Tavelförvaring kan fästas mot vägg eller monteras till mobila skåp för att maximera ytanvändning optimalt.

1

VIBRATIONER

Med stationära nätramar bevaras din samling utan risk för vibrationer. Om utrymmet är  begränsat, rekommenderas kompaktförvaring, som är ett alternativ med extremt låg vibration.

OPTIMALT SKYDD

Utdragbar tavelförvaring, det vill säga dragskärmar, installeras för att skydda konstverk från damm och ljus.

SMÅ OBJEKT

När objekt förvaras i Bruynzeels förvaringlsådor kan magasinet enkelt organiseras och katalogiseras. Objekten skyddas från ljus och damm vilket gör förvaringslådor till ett uppskattat val för mindre objekt. Vi har ett brett utbud av lådor och boxar för praktiskt taget alla typer av mindre föremål.

TEXTILFÖRVARING

Les textiles peuvent être stockés de plusieurs manières, en fonction du matériau et de la taille.

Pour les petites pièces, le stockage à plat dans des tiroirs est souvent préféré. Stockés avec l’ajout d’un écran de tissu dans le tiroir, celui-ci assure un environnement perméable à l’air pour les échantillons fragiles.

Les plus grosses pièces de textiles sont souvent mieux conservées en rouleaux pouvant être rangés dans des cantilevers, armoires ou des étagères adaptées.

MAGASINERING AV STORA OBJEKT

För magasinering av större objekt erbjuder Bruynzeel Storage Systems ett varierat utbud av grenställ, pallställ och monteringsbara hyllor. Vad som passar bäst styrs av vilken typ av samling det rör sig om och hur lokalen ser ut. Med vår erfarenhet av museiiförvaring hjälper vi gärna våra kunder och samarbetspartner att avgöra vad som är bäst lämpat för dem.

SPARA GOLVYTA MED MOBILA HYLLSYSTEM

Genom att placera tavelförvaring, kabinett, pallhyllor eller skåp på hjul sk, kompaktförvaring, kan rätt museiinredning minska förvaringsytan med upp till 50 procent.

TVÅ SPÄNNANDE MUSEER I ANTWERPEN- SE HUR VI HJÄLPT ANDRA

Vid utformningen av det nya museimagasinet hos MAS beslöt man sig för ett öppet magasin, något som gav allmänheten tillgång till annars dolda samlingar. En mobil Compactus® Double  Decker installerades för att utnyttja ytan optimalt. Samlingen gjordes synlig för publiken, men skyddas från skador genom nät- och glasskärmar. Double-decker-systemet gör att samlingen förblir trygg och säker samtidigt som värdet och  upplevelsen för besökarna ökar.

Huvudutrymmet för utställningen på Royal Museum of Fine Arts i Antwerpen (KMSKA) uppfyllde inte längre normerna för arkivförvaring inklusive klimatanläggningen. Det beslutades därför att använda ett museilager med en konstant temperatur på 19 grader och 52 procent luftfuktighet för att lagra konstverk under renoveringen. Under en period av åtta veckor flyttades mer än 1 200 konstverk till det nya museilagret.

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel fabrik är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar.