Compactus Dynamic 2 XT - Detaljhandel - Bruynzeel Storage Systems

FÖRVARING SOM SKAPAR TILLGÄNGLIGHET OCH SPAR YTA

Flera inom detaljhandeln har börjat se över sina förvaringslösningar och lagerkostnader. Oavett om ni jobbar med e-handel, har en city butik, levererar paket etc. så hjälper vi på Bruynzeel Storage Systems er att se över hur ni kan optimera er förvaring och spar dyrbar yta. Bruynzeel Storage Systems hjälper dig att antingen utnyttja ditt utrymme till max, eller minimera förvaringsytan med samma kapacitet på ett hållbart och säkert sätt. Genom att välja rätt förvaringssystem kan varje kubikcentimeter av förvaringslösningen användas effektivt, samtidigt som allt finnas tillgängligt. 

Design

Vi har ett brett utbud av färger och material för våra gavlar. Kanske önskar du ett foto eller en spegelvägg för att ge intryck av en större butik. Önskar du hellre din logga eller ett tema som ska passa in i ett givet koncept? Vi skräddarsyr en lösning för er.

Kapacitet-Bruynzeel-Storage-Systems

Kapacitet

Det finns flera faktorer som påverkar hur ni optimerar förvaringsutrymmet på bästa sätt. Hur stor är förvaringsytan? Hur kan ytan optimeras för att maximera mängden av kläder, lådor som ska förvaras? Vi utnyttjar ytan optimalt , spar yta och håller nere era förvaringskostnader.

Specifika-krav-Bruynzeel-Storage-Systems

Säkerhet

Hur skyddar ni betalda plagg som kunden ska hämta upp i butik? Vårt nya eldrivna kompaktlager kommer med flera säkerhetsfunktioner. Den har en inbyggd RFID läsare och en tillhörande App, där du kan konfigurera flera säkerhetsfunktioner såsom åtkomstkontroll.

Biblioteksläge - Compactus Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Fler syften med ytan?

Bjuder ni in kunder på ett event efter öppningtid? Med vårt ”biblioteksläge” så kan ni välja att antingen ha systemet öppet men också möjligheten att stänga systemet för att utnyttja ytan för andra syften. 

Öppet Biblioteksläge - Compactus Dynamic II XTR - Bruynzeel Storage Systems

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er förvaring

Sysco-Fasta-Arkivhyllor-Bruynzeel-Storage-Systems

Hyllor

Letar ni efter fasta hyllor? Läs mer om våra olika hyllor samt tekniska detaljer kring hyllorna.

Compactus Dynamic II XT - Detaljhandel - Bruynzeel Storage Systems

Kompaktlager

Letar ni efter ett mobilt hyllsystem? Här kan du ta reda på mer om vad kompaktlager är, hur det kan spara utrymme och kostnader, samt när denna typen av system är lämplig att använda.

Retail företag som vi levererat förvaringslösningar till

Karltex - Bruynzeel Storage Systems
Scorett - Bruynzeel Storage Systems
Helly Hansen - Bruynzeel Storage Systems
PWC - Bruynzeel Storage Systems