Arkiv med Maximerad Förvaringskapacitet

Vid val av rätt förvaringssystem kan varje kubikcentimeter användas effektivt samtidigt som åtkomligheten bibehålls.

Trots ökande digitalisering finns fortfarande dokument och objekt som behöver arkivförvaring, till exempel föremål av historiskt värde och juridiska dokument som måste bevaras. Kompakt arkivförvaring maximerar lagringsutrymmet med bibehållen säkerhet och tillgänglighet. Disponibel yta utnyttjas maximalt vilket ger ökad effektivitet och kostnadsbesparingar. Något som fler och fler företag och organisationer upptäcker och drar nytta av.

HUR MAN SKAPAR EFFEKTIV ARKIVFÖRVARING

Att skapa tillgänglighet och maximera förvaringskapacitet går hand i hand när man planerar smart arkivförvaring. Genom att välja rätt förvaringssystem kan varje kubikcentimeter av arkivrummet användas effektivt, samtidigt som alla dokument finns kvar nära dig. Bruynzeel Storage Systems hjälper dig att utnyttja ditt utrymme till max. Vår skräddarsydda arkivförvaring fungerar runt dörröppningar med begränsad takhöjd – till och med mot ventilationskanaler.

FASTA ARKIVHYLLOR

Fasta arkivhyllor är ett bra alternativ till kompaktarkiv där många användare behöver tillträde. Arkivmaterial finns nåbart för alla via permanenta mittgångar, vilket undviker flaskhalsar. Bruynzeels fasta arkivhyllor och hyllställ i stålutförande finns i varierande längd, höjd och djup. Denna flexibilitet ger oss följande fördelar:

-Arkivhyllorna kan byggas runt hinder, såsom dörrar och ventilationskanaler, för att utnyttja all tillgänlig yta
-Systemet är moduluppbyggt, vilket gör det enkelt att utöka eller anpassa efter behov
-Hyllmått kan justeras efter storleken på det som lagras i arkivet vilket undviker halvtomma hyllor

Kontakta Bruynzeel Storage Systems

SPAR UTRYMME MED MOBIL ARKIVFÖRVARING

Mobil arkivförvaring som rullarkiv eller kompaktarkiv har stora fördelar jämfört med fast arkivförvaring. Fasta hyllor kräver gångar mellan raderna för åtkomst.

Mobil arkivförvaring optimerar utrymmet maximalt med endast en mittgång och med rätt placering kan förvaringskapaciteten fördubblas. Mobil arkivförvaring är inget konstigare än arkivhyllor på hjul. De flyttas separat eller flera samtidigt där det behövs, antingen med hjälp av handkraft eller elektroniskt styrt.

Självklart kan systemet kan anpassas med extra breda gångar för rullstolsburna, utan att man förlorar lagringskapacitet.

ARKIVFÖRVARING PÅ HÖJDEN-
COMPACTUS DOUBLE DECKER

Om golvytan är knapp men det finns tillräcklig takhöjd kan en dubbeldäckare, det vill säga arkivförvaring i två våningar installeras. Ett tvåvåningssystem ökar ytans lagringskapacitet med 400 procent jämfört med en våning höga fasta hyllsystem. Dubbeldäckaren har två våningar av rörlig arkivförvaring med övre och undre skåp.

VARIANTER AV ARKIVFÖRVARING

När man väljer typ av arkivförvaring bör man ta hänsyn till hur arkivytan ser ut, vilken storlek det som ska förvaras har och hur många personer som ska ha tillgång till arkivet. Härintill visar vi i en kortfilm hur de olika typerna av arkivförvaring fungerar och hur de underlättar för användarna. Ta en titt.

ARKIVFÖRVARING AV HISTORISKT MATERIAL

Arkivförvaring av historiska dokument ställer särskilda krav på arkivmiljön. Ventilationskanaler och filter i rummet behövs för ett optimalt klimat som skyddar arkivet mot damm och mögel. Filkabinetten i sig kan justeras för att med maximal säkerhet bevara en arkivsamling.

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar?

ARKIVFÖRVARING HOS KATRINE MADSBJERG

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar, och inspiration från olika förvaringslösningar.

Till anmälan

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.