b

LEASING

Bruynzeel Storage Systems erbjuder leasingavtal som innebär att du betalar en fast leasingavgift istället för hela investeringskostnaden.

Kontakta oss för mer information!

s

SERVICE

Behöver du hjälp?

Vi finns här under kontorstid, ring oss!

031-771 70 00

SERVICEAVTAL

Genom något av våra servicepaket får ditt system den omsorg det förtjänar. Vi kan även skräddarsy ett serviceupplägg helt efter dina önskemål och förutsättningar. Klicka nedan för att se mer om våra alternativ.

Bruynzeel Storage Systems tillhandahåller flera olika servicekontrakt för att hålla ditt kompaktarkiv i bästa tänkbara skick. Varje kontrakt utgår från vår fabriksgaranti. Därutöver kan du själv välja vilken nivå du vill lägga till, genom att välja något av våra 2-, 3-, or 4-stjärniga servicekontrakt. För ett helt skräddarsytt upplägg finns även ett 5-stjärnigt koncept.
Service - Bruynzeel Storage Systems

SYMBOLFÖRKLARING

Service - Bruynzeel Storage Systems

VILKET SERVICEKONTRAKT SKA JAG VÄLJA?

Det beror på hur mycket underhållsarbete du som kund har lust att utföra själv. Dessutom måste man ta hänsyn till förvaringssystemets storlek och omfattning samt hur frekvent det används. Det är också viktigt att fundera på hur snabbt man behöver hjälpen på plats. Om du köper ett nytt system kan vi diskutera omfattningen och ge dig råd om alternativen.

Äger du redan ett förvaringssystem från Bruynzeel? Då ger vi förslag på det bästa alternativet för optimalt underhåll av ditt förvaringssystem.

VILKA ÄR MINA ALTERNATIV?

I samtliga avtal ingår de schemalagda besöken. I de olika stjärnavtalen ingår arbete samt reservdelar. Skillnaden ligger i svarstiden och tillgången till uppgraderingar utan extra kostnad. De fem-stjärniga kontrakten gör det möjligt för kunden att sätta upp individuella och skräddarsydda supportpaket. Fortfarande villrådig? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

FABRIKSGARANTI

Vår standardgaranti gäller alla Bruynzeel-system under en period av 12 månader eller längre om så krävs enligt lag. Vi tillhandahåller en specifik garanti i 20 år på räls och hjul. Det enda villkoret för garantin är att regelbundet underhåll utförs på systemet i enlighet med de riktlinjer som beskrivs i bruksanvisningen. Du kan välja att utföra detta underhåll själv eller utkontraktera till Bruynzeel. Ett serviceavtal är det enklaste alternativet för att garantera driftsäkerhet.

Eget underhåll

Direkt efter installation kommer våra tekniker att ge en kort introduktion till systemet inklusive uppstart. Om du väljer att behålla ditt system i huset rekommenderar vi en komplett kurs för att säkerställa att din personal har god förståelse för alla delar av installationen. Kursen ger en inblick i driften, de olika inställningarna och underhållet av ditt förvaringssystem. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Utkontraktering till Bruynzeel

Med ett serviceavtal från Bruynzeel kan du vara säker på att ditt förvaringssystem kommer att kontrolleras regelbundet. Tester utförs för att upprätthålla funktionen och säkerheten i systemet. Nödvändiga reparationer utförs utan extra kostnad.

För elektroniska system garanterar Bruynzeel i enlighet med EN15095 som en del i varje serviceavtal.

Frågor om serviceavtal från Bruynzeel? Vänligen kontakta oss.

KVALITET

Innan ett Bruynzeels förvaringssystem lämnar fabriken i Panningen, genomgår varje komponent noggranna kvalitetskontroller. Systemet monteras sedan på plats av certifierade installatörer. På detta sätt lever vi upp till högsta möjliga kvalitetskrav. Med tiden kan dock delar bli slitna eller skadade under användandet vilket är anledningen till att vi erbjuder dig bekvämligheten med olika serviceavtal.