Rullarkiv eller kompaktarkiv, flyttbara hyllor och kompakthyllor. Kärt barn har många namn, men vad är egentligen det vi kallar för kompaktarkiv? Vem behöver rullarkiv eller kompaktarkiv och vilken förvaringslösning är du? Rullarkiv eller kompaktarkiv fungerar för alla typer av förvaring. Från den mindre kontorsförvaringen till stora museiförvaringar i två våningar, bibliotek, sjukhusförråd, butikslager, eller var man vill ha smart, säker och effektiv förvaring. Klicka dig vidare med hjälp av länkarna nedan för att se hur vi kan optimera din yta eller kontakta oss direkt för mer info.
Spara upp till 50% plats med rullarkiv eller kompaktarkiv
Spara-upp-till-50%-plats-med-rullarkiv-eller-kompaktarkiv_Bruynzeel-Storage-Systems
Spara-upp-till-50%-plats-med-rullarkiv-eller-kompaktarkiv_1_Bruynzeel-Storage-Systems
Rullarkiv eller kompaktarkiv Bruynzeel Storage Systems levererar och installerar rullarkiv eller kompaktarkiv i premiumkvalitet. Material, färg och utformande kan bestämmas enligt standard eller efter kundens önskemål och behov. Vi står för kvalitet, lagarbete och hållbarhet och levererar både till stora och små verksamheter. Alltid nära kunden. Om man vill få ut mesta möjliga av sin tillgängliga yta, kan man vinna 100% eller mer i förvaringskapacitet med ett kompaktarkiv. Förvaringen är monterad i vagnar på räls och därför flyttbara, till skillnad från traditionella, arkivhyllor. När man behöver tillgång till en specifik hylla, flyttas övriga så att en arbetsgång öppnar sig precis där man behöver. “Död” yta som annars endast skulle brukats som mittgång nyttjas till förvaring och därmed får man ett kostnad-och yteffektivt alternativ eftersom varje dyrbar kvadratcentimeter används till max.
Rullarkiv-eller-kompaktarkiv_1_Bruynzeel-Storage-Systems
Double-Decker-tva-vaningar_Bruynzeel-Storage-Systems
Double Decker – två våningar Med högt i tak kan du bygga på samma sätt i dubbla våningar och fyrdubblar därmed din förvaringskapacitet. Hyllorna i kompaktarkivet flyttas lika enkelt manuellt som med hjälp av en elektronisk styrpanel.