Skånes Universitetssjukhus, SUS

Under 2019 har Bruynzeel Storage Systems levererat kompaktförråd till operationsverksamheten på Skånes Universitetssjukhus, SUS i Malmö. Kompaktsystemen, Compactus® Original XT, är till för akuta operationer under kvällar och helger.

De nya kompaktförråden ersatte ett befintligt äldre kompaktförråd. Dock valdes ett nytt rum. I förra kompaktförrådet hade dem ett system för både narkos och verktyg/tillbehör, vilket innebar att de ibland fick vänta på att de andra plockat klart, och ibland är det bråttom. Så i deras nya rum valde de att separera narkos och övriga produkter.

Det lilarosa förrådet börjar med en fast sektion, där de alltid har snabb åtkomst till blodstillningsprodukter och suturer. I övriga hyllor förvaras instrument, skruvar, plattor, stift och proteser. I den blå kompakten har narkos alla sina tillbehör. Båda systemen är med handvev.

 

Speciallösningar

Det gjordes även en del speciallösningar bl.a. ett vi kallar  ”vinställ” där kunden kan förvara längre produkter enligt önskemål. Deras automatiska dörröppnare satte dem upp på en av gavlarna.

 

Intresserad av att läsa mer om vår sjukhusförvaring?