Multifunktionell Förvaringslösning

I våra förvaringsystem kan ni kombinera olika funktioner såsom skåp, kapprum, lådor, display, TV, bord och arkiv.

KONTORSFÖRVARING SOM ETT PULSERANDE CENTRUM

Kontorsförvaring ändrar fokus för en modern kontorsmiljö. Personlig förvaring försvinner och samlas på en central plats. Det moderna kontoret centrerat i en smart kontorsförvaring skapar en spontan mötesplats.

Med ökad digitalisering har pappersförbrukningen minskat och arbetsplatsen blivit mer flexibel. ”Clean desk policy” eller aktivitetsbaserade kontor har blivit allt vanligare och det ställs högre krav på kontorsförvaring. Bruynzeels Spacefulness® -koncept har utvecklats för att maximalt och kostnadseffektivt utnyttja kontorets yta och skapa smart kontorsförvaring. Spacefulness® möjliggör ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Du kan skapa utrymmen för koncentration, kreativitet, mötesrum och avskilda platser för lugn och ro. Med vår centrala kontorsförvaring finns allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du får ordning och reda på kontoret.

PAPPER PÅ KONTORET

Genom flexibel kontorsförvaring kan utrymmet variera per anställd. Detta beror främst på bransch och på företag. Många människor använder fortfarande papper dagligen och med en Clean Desk Policy krävs effektiv och tillgänglig kontorsförvaring. På kontoret behövs central kontorsförvaring för gemensamma mappar, böcker, manualer et.c, som är lättillgängligt för all personal på avdelningen.

PERSONLIGA TILLHÖRIGHETER PÅ KONTORET

Tänk på de personliga föremål som tas med till arbetet: kavaj, bärbar dator, cykelhjälm, träningsutrustning, plånbok, väska och skrivbordstillbehör. På ett flexibelt kontor fungerar ett kontorsnav som en central plats för förvaring av personliga tillhörigheter. Så kan till exempel vår mobila kontorsförvaring anpassas, utrustad med låsbara skåp och hängskenor för kläder och värdesaker. Ett nytt sätt att se på kontorsförvaring att ta med sig in i framtiden.

TJÄNA 50% KONTORSUTRYMME

Ett mobilt system för kontorsförvaring behöver endast en mittgång, vilket ger 50 procent mer utrymme än traditionella förvaringsskåp. Och eftersom mindre golvyta tas upp innebär en mobil kontorsförvaring också att du spar pengar på belysning, städning och säkerhet. En kontorsinnovation som sparar energi och upprätthåller dina konkurrensfördelar.

KONTORSSKÅP

Ett prydligt kontor ser snyggt ut och inger en lugnande arbetsmiljö. Våra kontorsskåp finns i olika färger och utföranden och hjälper dig att organisera din arbetsplats mer effektivt.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar och få inspiration från olika förvaringslösningar. 

Till anmälan

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar?

KOMPAKTFÖRVARING HOS ADO NIKA

Se hur advokatbyrån ADO NIKA använt kompaktförvaring på ett smart sätt på kontoret.

“Det här systemet visat sig perfekt eftersom vi kan spara en mycket yta på ett relativt litet område. För oss var det viktigt att kompaktarkiven var snygga att se och samtidigt smarta och funtionella” – Ado Nika – Advokat på advokatbyrån Pfefferle Helberg