För att följa både den digitala trenden samt förväntningar från våra användare, så behövde vi utveckla några nya innovativa lösningar för våra förvaringssystem. Vår Forskning och Utvecklingsavdelning inledde en användarcentrerad designprocess som fokuserade både på slutanvändaren och själva användningen av systemet. Efter ca 3 års forskning, utveckling och provning resulterade detta i ett nytt elektroniskt drivsystem, Compactus Dynamic II, inklusive nya funktioner samt en app.

Våra användare ville ha ett förvaringssystem som är säkert, smart, enkelt och intuitivt för den dagliga användning av systemet, tillsammans med ett tydligt och välorganiserat verktyg för avancerade systeminställningar och kontroll!

Roland van der Velden, Innovation Manager på Bruynzeel Storage System

COMPACTUS® DYNAMIC II

Compactus® Dynamic II är den nya generationen av smarta mobila förvaringslösningar. Systemet är utrustat med det mest användarvänliga användargränssnittet i branschen. Systemet levereras med ett nytt intuitivt användargränssnitt som du kan styra antingen genom att vrida handtaget eller genom att välja gångnumret på skärmen. Den har en inbyggd närhetssensor och RF-ID / NFC läsare. 

Systemet kommer även med extra säkerhetsfunktioner såsom inbrottsskydd, blockeringsstop (MCMS), en säkerhetsstoppknapp, passiv säkerhetsfunktion som verifierar att arbetsgången är tom. 

Compactus-Dynamic-II_Bruynzeel-Storage-Systems
Dynamic-II-App_Bruynzeel-Storage-Systems

Dynamic II App

Vi har även utvecklat en ny app som heter Dynamic II. Du kan koppla appen till ditt förvaringssystem via wifi och konfigurera funktioner såsom åtkomstkontroll, ansluta RF-ID taggar eller kort, ventilationsläge, energisparläge med mera. Systemet har även ett mailrapporteringssystem vilket innebär om systemet skulle krångla så kan du skicka in en felrapport via appen.

Håll utkik på vår hemsida efter mer information om våra produkter och funktioner.

Introduktion

Förra veckan genomfördes ett lyckat säljevent i Holland där vår interna säljorganisartion och återföräljare från hela världen deltog. Under eventet introducerades Compactus® Dynamic II, som inkluderade träning och workshops i både systemet och dess nya samt förbättrade funktioner.  

Introduktion-Compactus-Dynamic-II_Bruynzeel-Storage-Systems

Det har varit två fantastiska dagar. Det nya Dynamic II systemet är en riktig innovativ lösning med smarta funktioner och kommer definitivt hjälpa till att erkänna Bruynzeel som en marknadsledare”

Asim Zain Al-Abedeen,

Commercial Manager, Nasser S.Al-Dossary Trdg.Est. Saudiarabien

När är COMPACTUS® DYNAMIC II tillgänglig?

Compactus® Dynamic II kommer att finnas tillgänglig från och med 1 juli, 2019. Om du är intresserad av att veta mer så hör gärna av er till någon av våra säljare.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV