FLEXIBEL BIBLIOTEKSINREDNING SOM GER PLATS FÖR MÖTEN OCH UPPLEVELSER

Bibliotek är en dynamisk miljö och en plats för kunskap, studier och sociala möten. Bruynzeel Storage Systems produkter för biblioteksinredning lämpar sig för såväl offentliga och akademiska bibliotek, som magasin för böcker, papper och media. Alltid med hög kvalitet, hållbarhet och trygga leveranser.

I takt med den tekniska utvecklingen blir det allt viktigare att ett bibliotek kan erbjuda utrymmen för möten och samarbeten. Bruynzeel Storage Systems hjälper till att skapa utrymme för alla behov som samlas under samma tak med hjälp av smarta lösningar och moderna produkter.

Öppen och modern

De slitsade gavlarna ger ett öppet intryck med sina rektangulära utskärningar. Dessa gavlar ger även optimal ventilation, därav att flera bibliotek väljer just denna modell.

Kompakt bokmagasin

Maximera er förvaring med enbart en arbetsgång. Vår Compactus® serie ger maximal utrymmesbesparing samtidigt som alla era böcker finns lättillgängliga.

Fler syften med utrymmet?

Vår Compactus® Dynamic II kommer med ett ”Biblioteksläge”. När systemet är stängt är enbart en arbetsgång tillgänglig åt gången. När systemet är öppet så är alla arbetsgångarna öppna samtidigt.

Ljudisolerad gavel

Våra akustiska gavlar består av ljudisolerade material. Ljudisolerande material bidrar det till en tyst och lugn miljö som många söker i ett bibliotek. 

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er biblioteksinredning

Sysco-Fasta-Arkivhyllor-Bruynzeel-Storage-Systems

Fasta Bibliotekshyllor

Är ni i behov av kontorshyllor? Dessa kan komma i en rad olika utföranden och med flera tillbehör som t.ex. avdelare, etiketter, bokstöd mm. 

Kompaktarkiv-Compactus-Dynamic-2-XTR-Bruynzeel-Storage-Systems

Bokmagasin

Vill ni spara yta och ha möjligheten att använda utrymmet för mer än bara förvaring av böcker? Läs mer om vårt kompakta bokmagasin.

Företag som vi levererat biblioteksinredning till

University College Sjaelland - Bruynzeel Storage Systems
University of West London - Bruynzeel Storage Systems
De bibliotheek Eindhoven - Bruynzeel Storage Systems
Canterbury Christ Church University - Bruynzeel Storage Systems