Flexibel Biblioteksinredning

Biblioteksinredning som ger mer plats för möten och upplevelser. För mer inspiration, ladda ner vår broschyr.

Biblioteket är en dynamisk miljö och en plats för kunskap,studier och sociala möten. Bruynzeel Storage Systems produkter för biblioteksinredning lämpar sig för såväl offentliga och akademiska bibliotek, som magasin för böcker, papper och media. Alltid med samma höga kvalitet, hållbarhet och trygga leveranser.

BIBLIOTEKSHYLLOR

Hyllförvaring är en central del i biblioteksinredning. Bruynzeel kan leverera system för bibliotekshyllor i olika storlekar och i en mängd olika utföranden. Vi bygger i moduler som gör det enkelt att bygga om och bygga ut. Om så önskas utrustar vi dem med de tillbehör som gör vardagen i biblioteket enklare. Alltid med kvalitet som håller och tål att granskas.

Vilka är era behov? Kontakta oss för en konsulation och personlig service.

MOBILA BIBLIOTEKSHYLLOR ELLER RULLARKIV 

För maximalt utnyttjande av yta, rekommenderar vi mobila förvaringslösningar; kompaktförvaring. Detta har många fördelar jämfört med fasta system för bibliotekshyllor. Endast en mittgång behövs. Det rörliga hyllsystemet kan flyttas individuellt eller allt samtidigt, så att en åtkomstgång öppnas när den behövs. Mobila hyllsystem används ofta för arkivering/magasinering, men fler och fler bibliotek installerar mobila enheter även i sina publika utrymmen; det optimala sättet att spara plats och få en trygg förvaring.

CANTERBURY UNIVERSITETET 

INSPIRATION: ETT MOBILT HÖGSKOLEBIBLIOTEK 

En högskola i Roskilde i Danmark har installerat mobila skåp för att skapa en samlingsaula och bibliotek i ett flerfunktionellt utrymme. Vanligtvis är de mobila skåpen öppna så att studenterna kommer åt biblioteksmaterialet, men när lokalen ska användas för möten stängs de mobila skåpen och biblioteket förvandlas enkelt till en rymlig aula

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar och inspiration från olika förvaringslösningar. 

Till anmälan

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar?