Under dessa ansträngande tider vill vi ta ett ögonblick och tacka alla människor som arbetar outtröttligt för att hålla oss så säkra som möjligt. Samhällskritiska jobb som gör att vardagen fungerar. Vi tror att alla är överens om att dessa människor är sanna hjältar!

Hjältar inom sjukvården

Personal inom sjukvården som läkare och sjuksköterskor som bekämpar detta virus vid frontlinjen och som jobbar långa dagar och nätter. All personal apotek som riskerar exponering. Det är sanna hjältar, vi tackar er alla.

Hjätar inom äldreomsorgen och vårdhem

Personal som sköter våra äldre samt människor i behov av vård, som ser till att de mår bra och har någon att prata med. Viktiga jobb som blev ännu viktigare under denna kris. Vi tackar er!

Hjältar om livsmedelsindustrin

Till all personal som jobbar inom livsmedelsindustrin som ser till att hålla hyllorna fulla av produkter så att vi har något att äta. Samt de som hittar innovativa lösningar som t.ex. håller öppet extra tidigt för våra äldre och de som tillhör riskgrupper. Vi tackar er för ert tålamod och för allt slit.

Hjältar inom transportindustrin

All personal som transporterar råvaror för fabriker, som levererar livsmedel och framförallt nödväniga hjälpmedel till våra sjukhus. Vi tackar er.

Hjältar inom skolomsorgen

För er som fortsätter att undervisa våra barn, ungdomar och vuxna, både från distans och på plats. Ni löser innovativa sätt att lära ut i dessa tider. Tack för allt ert arbete.

Hjältar inom produktion

För alla människor som arbetar i fabriker, i olika skift under olika omständigheter. Som våra helt egna produktionsarbetare på Bruynzeel Storage Systems, som håller produktionen av order igång. Ett stort tack till er för att ni håller verksamheten vid liv och ser till att vi levererar.

Det finns hjältar överallt, vart du än tittar, och vi kan alla hjälpa dem. Hjälp dem genom att stanna hemma i den mån det går, för att undvika spridning av viruset. Tvätta händerna och behöver dina föräldrar eller farföräldrar matvaror? Hjälp dem. Hjälp våra lokala restauranger genom att köpa hem mat, hjälp hotellnäringen genom att köpa presentkort. Ring människor som är isolerade, även om det bara är för att säga hej. Tillsammans kan vi slå detta virus!