sjukvardsforvaring-hyllor-Bruynzeel-Storage-Systems

FASTA HYLLOR

I en sjukhus eller sjukvårsmiljö finns det flera behov av förvaring. Fasta hyllor är ett bra val när flera personer behöver acces samtidigt. Materialet eller utrustningen finns öppet och lättillgängligt för alla användare via permanenta gångar. Hyllsystemet kan sedan inredas med lådor, hyllor allt efter ert behov.

Sysco® är i sin enkelhet ett högkvalitativt system. Gavlarna är utformade så att ingen extra efterbehandling krävs. De kan levereras i flera färger och utföranden: slät, perforerad med runda eller slitsade hål. Hyllsystemen kan konfigureras med paneler, tillbehör, dörrar, allt för att skapa en skräddarsydd lösning. 

Hög plockfrekens

Har ni hög plockfrekvens i ert arkiv, d.v.s. att dokument och föremål hämtas eller flyttas runt mycket? Med fasta arkivhyllor är era dokument och föremål lättillgängliga hela tiden.

Enkel- eller dubbelsidig

Behöver du ett enkel eller dubbelsidig hylla? Med en enkelsidig hylla så har du tillgång till dokument, material på båda sidor av gången. Med en dubbelsidig hylla utnyttjar du förvaringsutrymmet på ett bättre sätt.

Skräddarsydda hyllor

Fungerar inte våra standard hyllor för ert behov? Våra förvaringssystem är flexibla och mångsida. Vi kan alltid ta fram en skräddarsydd lösning i samarbete med er.

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er förvaring

Sysco-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco®

Sysco® gavlar och hyllplan skapar ett stadigt hyllsystem. De finns tillgängliga i flera storlekar och med individuellt konfigurerbara sektioner. Oavsett om du behöver en eller flera sektioner har Sysco®- hyllorna en lösning.

Sysco-open-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco® Open

Sysco® Open skapar ett helt öppet system, som tillåter optimal ventilation. Det öppna systemet tillåter dig förvara större föremål än sektionens storlek. Genom att ha ett öppet system får du en tydlig överblick av de föremål som är förvarade.

Sysco-Library-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco® Library

Slitsade hyllor använder samma Sysco®-gavlar och hyllplan som den slutna versionen. Gavlarna har dock rektangulära utskärningar som möjliggör ventilation inom systemet och skapar ett mer öppet system. De slitsade gavlarna används framförallt i bibliotek.

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg som du önskar.

Tillbehör

Vi har ett stort urval av tillbehör. Läs mer om våra tillbehör på hemsidan.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra sjukvård? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår hemsida där du kan jämföra de olika Sysco® hyllor.