Sjukhusförvaring med Maximal Förvaringskapacitet

Vi har lång erfarenhet av att leverera helhetskoncept inom sjukhusförvaring. Ladda ner vår broschyr och hämta inspiration.

SJUKHUSFÖRVARING

Inom sjukvården behövs bra förvaringssystem för allt från arkivering av patientjournaler och röntgenbilder till förvaring av läkemedel och operationsutrustning. Varje hälso- och sjukvårdsorganisation har olika behov och vi på Bruynzeel Storage Systems har lång erfarenhet och bra koll på vilka behov som finns och erbjuder kundanpassade lösningar för sjukhusförvaring.

Alla önskar vi förvaring som inte tar så mycket utrymme men rymmer allt vi önskar och är lättillgänglig. Lager och förvaring på sjukhus är ofta förpassat till källaren eller någon överbliven skrubb och oftast inte så genomtänkt eller lätt att använda.

Bruynzeels platsbesparande kompaktlager för steril- och sjukhusförvaring och sterillager är en smart lösning som rymmer stora volymer men tar liten yta i anspråk. Sjukhusförvaringens inredning kan anpassas med lådor i olika höjd och djup, korgar, hyllor eller metallstänger för hängande förvaring. Centrallås kan installeras för låsning av hela systemet på en och samma gång. Allt för en trygg och säker förvaring.

Med Bruynzeels kompaktlager kan artiklarna på ett logiskt och enkelt sätt katalogiseras och sorteras, vilket ger en ökad effektivitet och enkelhet för användarna.

Genom att använda kompaktlager för sjukhusförvaring vinner du 50 % mer utrymme

STERILA LAGER FÖRHINDRAR BAKTERIESPRIDNING

Våra fasta och mobila system för sjukhusförvaring kan behandlas med en speciell antimikrobiell pulverfärg för att förhindra bakteriespridning. Detta ytskikt ger extra skydd mot infektion, minimerar risken för korskontamination och är idealiskt där föremål som behöver skyddas mot bakterier såsom E.coli, MRSA och listeria ska förvaras. På bilderna nedan visas fasta hyllor i rostfritt stål som är mycket hygieniskt och lätt att torka av i sterila miljöer. Beläggningen är inte en ersättning för ordentlig rengöring, men ger dock användarna tryggheten att alla steg har tagits för att främja en hygienisk miljö.

TILLBEHÖR OCH SMARTA LÖSNINGAR

Eftersom vi har arbetat länge inom förvaringsbranschen och specifikt med förvaring för sjukhus har vi tagit fram en rad smarta lösningar för att underlätta vardagen. Nedan ser ni en rad lösningar som finns ute hos våra kunder. Har ni egna idéer som ni önskar omsätta i praktiken är vi självklart med och försöker att hitta en lösning.

FÖRVARING AV DOKUMENT OCH PATIENTJOURNALER

Hur länge patientjournaler ska sparas bestäms enligt lag. Ofta behöver pärmar som har lagrats i åratal hämtas med kort varsel och ibland vara tillgängliga dagen därpå. I sådana situationer är ordning och reda i arkivet av största vikt. Bruynzeel har många lösningar för kategorisering och sortering av akter och dokument både digitalt och vad gäller hyllmärkning.

Utöver vanliga patientjournaler, sparas röntgen, mammografi och SEH-pärmar effektivt. Föredrar man fasta arkivskåp med tillbehör, erbjuder Bruynzeel ett stort sortiment som lämpar sig väl för sjukhusförvaring.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar och få inpiration från olika förvaringslösningar.

Till anmälan

Vill du veta mer? Kontakta oss nedan!

Vi hör av oss till dig så kan vi prata mer era behov och vilka förvaringslösningar vi kan erbjuda. .

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.