Nyhet

Safety Master:

Säkerhet på en helt ny nivå

Sätter standarden inom säkerhet

Vår Safety Master är konstruerad med säkerhet i fokus. Med flera innehållande system i en enda elegant enhet, säkerställer den att era användare och föremål hålls säkra. Vi anser att detta är en funktion som alla elektroniskt drivna hyllsystem borde ha. Därför erbjuder vi Safety Master som en möjlig standardinställning i vår Compactus® serie.

Ladda ner broschyren för Safety Master

Ingångsdetektor

Den passiva infraröda tekniken (PIR) i vårt system registrerar när en person går in i en öppen arbetsgång. LED-belysning, som är ett tillval, aktiveras automatiskt och kommer vara påslagen så länge som arbetsgången är i användning. Ingångsdetektorn registrerar även när någon tar sig in en arbetsgång som håller på att stänga, och stoppar hyllsystemet från att flytta sig. Detta innebär att era användare kan känna sig säkra.

Registrerar personer och föremål

Vår Safety Master har en bild av en öppen och tom arbetsgång sparad. Så fort någon vill stänga arbetsgången, börjar Safety Master jämföra den faktiska situationen med den sparade bilden av en tom gång. Hyllsystemet kommer inte flytta på sig om den registrerar personer eller föremål (större än A5 eller 0,03 m2) i arbetsgången.

Säkerhetsåtgärder

När hyllsystemet har stannat på grund av att den registrerat personer eller föremål i en arbetsgång, då visar användargränssnittet en ögonikon på varje sida av arbetsgången.

Användaren av hyllsystemet måste trycka på båda ögon ikonerna på respektive sida av den öppna arbetsgången. Denna säkerhetsåtgärd säkerställer att användaren tittar in i gången och kan fortsätta på ett säkert sätt.

Uppfyller GDPR

Vår Safety Master uppfyller GDRP. Enheten lagrar enbart en bild av en tom arbetsgång. Bildbehandlingen utförs inuti enheten där bilden är sparad. Det är inte möjligt att ladda ner eller exportera bilden.

Är ni i behov av råd, hur ni optimerar ert förvaringsutrymme på bästa sätt? 

gratis rådgivning av en expert i din region.