BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

VI LEVER SOM VI LÄR! På Bruynzeel Storage Systems huvudkontor i Panningen har vi precis slagit ihop vårt service- och supportkontor med huvudkontoret och 2 har blivitt 1. För att få in alla medarbetare på samma yta skapades ett öppet kontorslandskap med vår förvaringslösning för kontor som en central punkt mitt i lokalen. I kontorsarkivet har de anställda sina egna privata skåp, garderob för ytterkläder och plats för annan gemensam förvaring som ett kontor kräver. Två soffor med bord monterades i anslutning till kontorsarkivet och skapar en naturlig plats för möten.
INTERNATIONELL ATMOSFÄR Bruynzeel Storage Systems har alltid varit bra på att kommunicera över gränserna både på branschnivå samt internationellt. Vi värdesätter våra kontakter runt om i världen med medarbetare och kunder och har på så sätt fått mycket erfarenhet av olika kulturer.
En av de anställda på Bruynzeels huvudkontor sammanfattar det på ett bra sätt: ”När jag tar min cykel från hemmet i Panningen lämnar jag landsbyggden och när jag kliver innanför dörrarna på kontoret möts jag av en internationell atmosfär och möten med olika delar av världen som är mycket stimulerande”. SAMLAD KUNSKAP Vi vill med sammanslagningen av kontoren samla all kunskap och stärka teamkänslan på bästa möjliga sätt för att ta företaget till ytterligare nivå där vi kan erbjuda smarta förvaringslösningar för våra kunder. Från det nya kundcentret i Panningen ger vi service till våra kunder och medarbetare, inte bara i Europa utan också till Mellanöstern, Asien och Amerika. LEVANDE SHOWROOM Bruynzeel Storage Systems affärside är att med hjälp av smart förvaring få ut det mesta möjliga av den ytan man redan har. Det kan vara på höjden eller som i det här fallet med hjälp kompaktarkiv på räls som dubblar förvaringskapaciteten. Våra förvaringslösningar hjälper företag att vara kvar i samma lokaler trots att de växer. Smart, flexibelt och kostnadseffektivt. Våra förvaringslösningar ligger rätt i tiden och hållbarhetstänket löper från tillverkning av produkterna till montering hos slutkund. Vårt kontorslandskap kan nu också användas som ett “levande showroom”. Vi är glada att i dagarna mottagit Deloittes utmärkelse för ”best manage company” för tredje året i rad!