Paketutlämning

Känner ni igen det här? Fortsätt läsa!

Dagens Situation

Paketvolymerna fortsätter att öka i och med att e-handeln fortsätter att växa. Vi läser om postombud som går på knäna under storhelger som Black Friday, Cyber Monday och julhandeln. Livsmedelsbutiker vill stänga ner sin utlämningsverksamhet för att de tycker att det är för resurskrävande och att det tar för stor del av deras säljyta. Flera ombud sliter med att svälja volymerna i sina befintliga lokalerna.

Svårt att hitta / Resurskrävande

Överfulla hyllor med paket i alla möjliga former gör det inte enkelt för personalen. Några ombud nämner att de lägger ner för att det är för resurskrävande. 

Varierande storlek på produkter

Om du tittar in i utrymmet där alla paket förvaras, så ligger paket huller om buller och det är allt från stora paket till plastpåsar. Större paket ligger på golvet och andra mindre lavas på varandra. 

Brist på utrymme

Flera ombud lägger ner utlämnings-verksamheten då de anser att de inte vill ta mer säljyta i anspråk för att bygga ut postrummet samtidigt som de sliter med volymerna från den ökade e-handeln.

Vår lösning

Package-our-solution-Bruynzeel-Storage-Systems

Compactus® XT

Genom att använda dig av ett mobilt hyllsystem innebär det att du antingen kan spara upp till 50 % yta eller optimera ytan så du får plats med fler hyllmeter.

Jämför planritningarna mellan fasta hyllor och det mobila hyllsystemet nedanför. Med stationära hyllor så får du plats med 8 hyllor på ytan. Om du väljer ett mobilt hyllsystem får du in 14 hyllor på samma yta.

Det går att skräddarsy systemet utifrån flera parametrar. Djup på hyllorna, frimått mellan hyllplanen, tjockleken på hyllplanen, val av drivsystem (elektronisk eller med handvev) och färg. Eftersom paket kommer i alla möjliga storlekar kan du anpassa t.ex. djup och höjd efter paketen. 

Fasta Hyllor

Mobilt Hyllsystem

current-floorplan-Bruynzeel-Storage-Systems
new-floorplan-Bruynzeel-Storage-Systems

 Vill ni veta hur mycket mer ni kan få plats med på befintligt utrymme utan att bygga ut / ta mer av säljytan? Eller vill ni minska ytan men få in samma mängd paket? Oavsett så hjälper vi er gärna att räkna på ert utrymme.