om-Bruynzeel-Storage-Systems

Bruynzeel Storage Systems tillverkar och säljer smarta förvaringslösningar för kontor, arkiv, museer, lager, butik, bibliotek och sjukvård. Som producent, konsult och installatör är Bruynzeel Storage Systems marknadsledande inom utrymmesbesparande förvaring. Företagets huvudkontor och fabrik ligger på samma plats i Panningen, Nederländerna och täcker en yta av 28 000 m2. Bruynzeel har försäljning i nio europeiska länder genom försäljningskontor och globalt genom ett nätverk av distributörer i 43 länder. Med vår erfarenhet och kompetens blir vi en trygg partner.

FTI FÖRPACKNINGS- OCH TIDNINGSINSAMLINGEN

Vi är medlemmar i organisationen FTI som ansvarar för insamling och återvinning av förpackningar och tidningar på uppdrag av de företag – producenterna – som tillverkar dem i Sverige. Verksamheten finansieras av dessa företag och målet är att erbjuda ett enkelt återvinningssystem med så lite påverkan på miljön som möjligt.

Vi som tillverkare har ett producentansvar

Sedan 1993 ligger miljöansvaret på den som producerar en vara. Producenterna ska vara skyldiga att ta hand om varorna även efter konsumentens slutanvändning.

fti-logo-Bruynzeel-Storage-Systems

Läs mer om oss och hur vi arbetar med hållbarhet

WE ORGANISE YOUR SPACE!

Att tillhandahålla innovativa och utrymmesbesparande lösningar.

Detta stöds av våra kärnvärden:

Kundfokus

Våra kunder är vårt primära fokus. Att öka tillfredsställelsen hos våra kunder, leverantörer och intressenter är vår vägledande princip. Vi lyssnar på deras behov, önskemål och krav och gör allt för att möta deras förväntningar. Vi vill att de ska komma tillbaka och rekommendera oss till andra. De motiverar oss att utveckla framgångsrika och mer kreativa lösningar!
Vi skapade vår slogan ”We organize your space”, och betonar det faktum att vi ställer våra kunders önskemål i centrum för vår verksamhet och vårt tänkande – under varje sekund av dagen.

Integritet

Vi tror på långsiktiga relationer med kollegor, kunder och affärspartners. Vi är ärliga, öppna och omedelbara i vad vi gör, och vi stöder och hjälper varandra när det är nödvändigt. Vi ansvarar för våra egna handlingar och deras konsekvenser för våra intressenter och vår miljö.
Vi ser till att alla chefer och anställda upprätthåller en känsla av ansvar, rättvisa och höga etiska standarder, och alltid agerar i enlighet med lagen

Expertis och lagspel

Vårt mål är att introducera innovativa produkter till marknaden genom att tillämpa vår kunskap och expertis. Vi uppmuntrar alla våra anställda att använda sin expertis för att leverera framgångsrika resultat. Det handlar om att hitta de bästa lösningarna och idéerna som kommer att ta oss fram på snabbast möjliga tid och samtidigt förbättra våra lärdomar och kunskaper.
Lagarbete, hjälpa varandra, ömsesidig respekt, engagemang, support och förtroende är principer som vi värderar högt. Dessa principer gäller såväl i interaktioner med kollegor som i relationer med kunder och intressenter.

Corporate social responsibility

Att ta ett socialt ansvar är en grundläggande princip hos Bruynzeel Storage Systems. Det omfattar vårt ansvar gentemot människor, och vår planet. Vi arbetar kontinuerligt för att vara den mest miljövänliga leverantören av utrymmesbesparande förvaringslösningar. I allt vi gör, fokuserar vi på att förbättra vår miljöpåverkan för oss och för våra kunder.

Entreprenörsanda och vinnande mentalitet

Vi har en positiv attityd och arbetar tillsammans som ett team för att få jobbet gjort. Vi ger aldrig upp. Vi har åtagit oss att göra allt som krävs för att hitta den bästa möjliga lösningen för varje utmaning vi står inför. Vi tar den ledande rollen och ser till att vi följer igenom hela vägen. Entreprenörer har mod, är anpassningsbara, risktagande och hungriga efter framgång.

Hos Bruynzeel Storage Systems tror vi att alla kan utveckla sin egen entreprenörsanda. Det är därför vi har gjort det till ett kärnvärde. Vi kombinerar detta med vinnande mentalitet, eftersom vi förväntar oss att våra anställda ska genomföra sina bästa idéer.

Kvalitet

Bruynzeel produkter anpassas till ledande internationella kvalitetsstandarder och är certifierade av oberoende experter inom detta område.

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er arkivinredning

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Kvalitet-Bruynzeel-Storage-Systems