KOMPAKTFÖRVARING MUSEUM

SKAPA DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR SÄKER BEVARING MED KOMPAKTFÖRVARING 

Med hjälp av kompaktförvaring i mobila hyllsystem får du ut mesta möjliga av museimagasinet.

Fördelar:

  • Tillgängliga yta i depån kan utnyttjas optimalt, eftersom mobila hyllor endast behöver en åtkomstgång.
  • De mobila magsinhyllorna kan kompletteras med andra förvaringslösningar t.ex. nätramar för konstförvaring, lådor, hyllavdelare och en mängd andra tillbehör. Därmed kan vagnar och hyllor anpassas efter de objekt som ska förvaras, på ett sätt som nyttjar magasinet maximalt.
  • Kompaktförvaring för museum är utrustade med glidfunktionen “mjuk start och stopp” som ser till att de förvarade objekten blir kvar på sin plats när hyllorna flyttas.
  • Känsliga sensorer ser till att de mobila hyllorna stannar om någon eller något finns i genomgången, för användarnas säkerhet.
  • Mobila hyllor finns tillgängliga i antimikrobiell pulverbeläggning.

Välkommen att kontakta oss för mer information om vilka möjligheter som skapas med smart kompaktförvaring.

SKAPA UPP TILL 50% MER PLATS I DEPÅN

Till skillnad från traditionella, stationära arkivhyllor, kan kompaktförvaring från Bruynzeel Storage Systems utnyttja ytan optimalt och fördubbla lagerkapaciteten. Endast en åtkomstgång i taget används, som öppnas vid den hyllplats man önskar använda. För ytterligare effektivitet kan ett Double Decker-system användas. Då kan du öka kapaciteten ytterligare och få upp till 4 gånger så mycket mer förvaringsplats.

Med hjälp av kompaktförvaring för museum från Bruynzeel Storage Systems kan du slippa kostsamma nybyggnationer, eller helt enkel få plats med mer på din givna yta.

TRE TYPER AV KOMPAKTFÖRVARING FÖR MUSEIMAGASIN 

Bruynzeel kompaktarkiv finns i tre olika utföranden:

  • Compactus Orginal XTR med traditionell med meknanisk handvevdrift
  • Compactus Dynamic XTR som styrs elektroniskt
  • Compactus Dynamic Pro XTR med elektronisk styrning med tilläggsfunktionerna RFID och PIN.

VENTILATIONSLÄGE

I nattläge ställer sig kompaktarkivet i en fördefinerat position; exempelsvis med ett litet utrymme mellan varje gång. Detta skapar ventilation och ett gynnsamt klimat för objekten som förvaras.

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel fabrik är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.