NÄTRAMAR

Våra fasta nätramar, Artestore Static, fixeras antingen i väggen, golvet eller i varandra. De används till allt från att förvara tavlor, instrument, vapen, verktyg och olika redskap. Dessa högkvalitativa nätramar har en lastkapacitet på 25 kg per kvadratmeter och är pulver lackade med 100% epoxypolyester. Genom att använda distanser kan flera ramar fästas i varandra och bilda gångar.

Vibrationer

Med stationära nätramar bevaras din samling utan risk för vibrationer eftersom nätramarna förankras i antingen vägg, golv eller i varandra. 

Stabil 

Trådarna i nätramen är svetsade i konstruktionen, det finns inga vassa kanter. Nätramarna är anslutna med stålrör. Detta skapar en extremt stabil nätram.

Flexibel

Kan fixeras på väggen, stå på golvet eller fixeras med andra nätramar för att skapa ett statiskt system. Mycket flexibel när det gäller hängande konst, tavelfästena kan placeras nästan var som helst.

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er museiförvaring

ArteStore-Static-Wall-mounted-Bruynzeel-Storage-Systems

Väggmonterad

Nätramar kan monteras på en vägg, vilket gör det mycket enkelt att lägga till nätramar oavsett rum. Genom att använda väggutrymme kan nätramar monteras runt eventuella hinder.

ArteStore-Static-foot-Bruynzeel-Storage-Systems

Stående på fot

När du använder tyngre föremål kan nätramarna konfigureras med fötter. Se till att föremålens vikt bärs av golvet och inte av väggarna.

ArteStore-Static-free-standing-Bruynzeel-Storage-Systems

Fristående

För att skapa en fristående tavelförvaring, så kan nätramarna monteras mot varandra. Nätramarna står på fötter och hålls ihop med hjälp av en stång. 

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg som du önskar.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information om våra nätramar? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår hemsida där du kan jämföra de olika modellerna av Artestore.