OPTIMERA KAPACITETEN I ERT MAGASIN

Bruynzeel har stor erfarenhet av inredning och utformning av magasin för museer. Förr eller senare får museer slut på golvyta för förvaring. Ständigt växande samlingar med särskilda behov, gör att det blir viktigt att tänka rätt när det gäller museets utrymmen. Med Bruynzeels hjälp kan du undvika stora utbyggnadsprojekt genom att vi hittar alternativ och optimerar museets befintliga utrymmen.

Med förvaringssystemet Compactus® krävs endast en ‘rörlig’ mittgång, vilket möjliggör installation av upp till dubbelt så många skåp på samma golvyta. Systemet kan anpassas och installeras runt byggnadsmässiga hinder, såsom pelare och ventilationsschakt. Framdrivningssystemet säkerställer enkel och mjuk förflyttning av systemet, oavsett innehåll och antalet skåp.

Mer förvaring på mindre yta

Till skillnad från fasta hyllsystem så behöver mobila hyllsystem minimalt med fasta gångar beroende på storleken av kompaktarkivet. Mobila hyllsystem utnyttjar utrymmet på bästa sätt och fördubblar nästintill magasinets förvaringskapacitet.

Flera säkerhetsfunktioner

Vårt eldrivna hyllsystem kommer med en inbyggd RFID läsare där ni kan reglera åtkomstkontroll till arbetsgångar, som även utlöser ett larm vid inbrottsförsök. Systemet är utrustat med ”mjuk start och stopp” som ser till att de förvarade objekten blir kvar på sin plats. 

Anpassad Inredning

De mobila magsinhyllorna kan kompletteras med andra förvaringslösningar t.ex. nätramar för konstförvaring, lådor, hyllavdelare och en mängd andra tillbehör. Därmed kan vagnar och hyllor anpassas efter de objekt som ska förvaras, på ett sätt som nyttjar magasinet maximalt.

Compactus® ArteStore XTR

Genom att kombinera våra Compactus®-lösningar med våra nätramar för konst, skapas en kompakt tavelförvaring, Compactus® ArteStore XTR. Nätramarna är helt integrerade i skåpen. Med de bästa säkerhetsfunktionerna som ingår i vårt drivsystem Dynamic II, är din konst och användare alltid skyddade. Ni kan till exempel konfigurera gångarna så att endast vissa personer har tillgång till dem.

Compactus-ArteStore-XTR-bruynzeel-storage-systems

Är du i behov av råd eller konsultation kring hur du optimerar din förvaringsyta på bästa sätt? 

Vi erbjuder gratis konsultation med en expert i din region.  

Compactus-ArteStore-XTR-bruynzeel-storage-systems

Compactus® ArteStore

Nätramar, A eller T stativ monteras på våra kompaktvagnar. Förutom att maximera förvaringskapaciteten minskar den elektroniska styrningen vibrationerna och ger optimalt skydd mot damm och ljus när systemet är stängt. Perfekt lösning för tavelförvaring.  

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg som du önskar.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra kompaktarkiv? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår hemsida där du kan jämföra de olika Compactus® systemen.