Rullarkiv Kontor - Bruynzeel Storage Systems

RULLARKIV, EN MULTIFUNKTIONELL FÖRVARINGSLÖSNING SOM SPAR YTA!

Bruynzeel Storage Systems rullarkiv för kontor spar värdefullt utrymme och samlar kontorets förvaring på ett och samma ställe. Genom att minska på gångutrymme kan ni spara upp till 50 % yta. Rullarkiv kan anpassas för en rad olika användningsområden. Exempelvis kan inredningen i ett rullarkiv växla mellan små skåp för personliga tillhörigheter, garderober, skenor för upphägning av mappar eller ett kylskåp. 

Planerar ditt företag att ställa om till en aktivitetsbaserad kontorsmiljö? Vi har erfarenhet av lyckade förändringsprojekt där våra rullarkiv för kontor skapar flexibilitet, effektiv förvaring och mycket nöjda användare.

 

Clean Desk Policy

Våra rullarkiv kan utformas enligt era önskemål. Förvara personliga tillhörigheter, visa upp broschyrer, arkivera dokument, innehålla köksenhet eller att den skapar en mötesplats. Skapa er smarta kontorsförvaring med oss.  

Flera säkerhetsfunktioner

Vårt eldrivna rullarkiv kommer med inbyggd RFID läsare och en egen App. Ni kan via Appen konfigurera säkerhetsfunktioner såsom ventilationsläge, energisparläge samt användarnas behörigheter till specifika arbetsgångar.

Mer personligt utrymme

Mindre utrymme för kontorsförvaring betyder mer utrymme för att lägga till extra skrivbord. Att skapa personligt utrymme har blivit en nödvändighet där utrymmesbesparande förvaring kan hjälpa er att uppnå social distansering i ert nuvarande kontor.

Compactus® XT

Vad skulle du göra om du kunde rensa ut hela kontoret och börja om från början utan begränsningar? Håll kvar tanken: du kommer nu att få uppleva de gränslösa möjligheterna med Compactus® XT. 

Bruynzeel Storage Systems erbjuder en multifunktionell och platsbesparande rullarkivlösning som på ett flexibelt sätt integrerar alla typer av kontorsförvaring. Den kan utrustas med kapprum, arkiv, bibliotek, kontorsförvaring och en central mötesplats. Allt inramat av en stilren design. Elektrisk styrning gör det enkelt att manövrera systemet med en hand.

Vårt rullarkiv är det nya sättet att skapa mer yta, öka lönsamheten, höja produktiviteten och ge en känsla av effektivitet.

Spacefulness-Bruynzeel-Storage-Systems

Är du i behov av råd eller konsultation kring hur du optimerar din förvaringsyta på bästa sätt? 

Vi erbjuder gratis konsultation med en expert i din region.  

Compactus® Original XT

Vevdriven, lätt-medium last

Våra Compactus® XT-system kan hantera lätta till medeltunga artiklar. Idealiskt lämpade för förvaring av böcker, mindre arkiv men även för garderober och skåp. 

Compactus® Original XTR

Vevdriven, tung last

Detta vevdrivna system kan enkelt hantera tung last och kan konfigureras med LED ljus och ett flertal tillbehör.

Compactus Dynamic 2 XT - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XT

Eldrift, lätt-medium last

Detta eldrivna system hanterar lätta till medeltunga artiklar och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar.

Compactus Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XTR

Eldrift, tung last

Detta eldrivna system hanterar tung last och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar.

Compactus Double Decker XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Double Decker XTR

Eldrift, tung last – två våningar

Detta eldrivna system hanterar tung last och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar.

Säkerhetsfunktioner för Dynamic II

Motor Current Monitoring System (MCMS)
Hindrar ett system från att röra sig om den stöter på motstånd.

Åtkomstkontroll & RFID
Användargränssnittet kommer med en inbyggd RF-ID läsare. Med hjälp av funktionen åtkomstkontroll kan du programmera upp till 1000 användare och kontrollera deras tillträde på samtliga arbetsgångar. Arbetsgångar som är skyddade av åtkomstkontrollen låses automatiskt. Vid ett eventuellt inbrottsförsök utlöser mjukvaran ett larm.

Fotoceller
Fotoceller detekterar personer eller föremål i en arbetsgång och hindrar systemet från att röra sig.

Brandparkering
Kan anslutas till byggnadens brandalarm. När ett brandlarm går kan förvaringssystemet stängas automatiskt för att skydda innehållet mot rök, alternativt öppnas för att underlätta släckningsarbetet.

Visuell kontroll
Tvingar en användare att kontrollera den öppna arbetsgången innan vagnarna kan förflyttas.

Safety Master
När någon vill stänga hyllsystemet jämför Safety Master den nuvarande situationen med en bild av en tom arbetsgång. Om bilden är likadan, så stängs systemet. Om bilden inte är likadan, så måste användaren verifiera att gången är tom genom att trycka på ögonikonen på båda sidorna av den öppna arbetsgången.

Dynamic II Kontrollpanel

Åtkomstkontroll

Dynamic II App

Spar Energi – Belysning

Fargkarta - Bruynzeel Storage Systems

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg som du önskar.

Tillbehor - Bruynzeel Storage Systems

Tillbehör

Vi har ett stort urval av tillbehör. Läs mer om våra tillbehör på hemsidan.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra rollarkiv? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår hemsida där du kan jämföra de olika Compactus® systemen.