Kontor-HYLLOR-Bruynzeel-Storage-Systems

KONTORSHYLLOR

Fasta kontorshyllor är ett bra val om flera personer behöver access samtidigt. Dokument blir lättillgängligt för alla användare via permanenta gångar, utan att det blir flaskhalsar. Fasta kontorshyllor är bra exempel på mångsidighet. Sysco® är i sin enkelhet ett högkvalitativt system. Gavlarna är utformade så att ingen extra efterbehandling krävs. De kan levereras i flera färger och utföranden: slät, perforerad med runda eller slitsade hål. Hyllsystemen kan konfigureras med paneler, tillbehör, dörrar, allt för att skapa en skräddarsydd lösning.

Hög plockfrekens

Har ni hög plockfrekvens i ert kontor, d.v.s. att dokument och föremål hämtas eller flyttas runt mycket? Med fasta kontorshyllor är era dokument och föremål lättillgängliga hela tiden.

Enkel- eller dubbelsidig

Behöver du ett enkel eller dubbelsidig hylla? Med en enkelsidig arkivhylla så har du tillgång till dokument på båda sidor av gången. Med en dubbelsidig hylla utnyttjar du förvaringsutrymmet på ett bättre sätt.

Skräddarsydda hyllor

Fungerar inte våra standard hyllor för ert behov? Våra förvaringssystem är flexibla och mångsida. Vi kan alltid ta fram en skräddarsydd lösning i samarbete med er.

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er kontorsförvaring

Sysco-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco®

Sysco® gavlar och hyllplan skapar ett stadigt hyllsystem. De finns tillgängliga i flera storlekar och med individuellt konfigurerbara sektioner. Oavsett om du behöver en eller flera sektioner har Sysco®- hyllorna en lösning.

Sysco-open-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco® Open

Sysco® Open skapar ett helt öppet system, som tillåter optimal ventilation. Det öppna systemet tillåter dig förvara större föremål än sektionens storlek. Genom att ha ett öppet system får du en tydlig överblick av de föremål som är förvarade.

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg som du önskar.

Tillbehör

Vi har ett stort urval av tillbehör. Läs mer om våra tillbehör på hemsidan.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra hyllor? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår hemsida där du kan jämföra de olika Sysco® hyllor.