WE ORGANISE YOUR SPACE!

Bruynzeel Storage Systems är specialister på effektiva förvaringslösningar. Våra prisbelönta rullarkiv för kontor eller arkiv sparar upp till 50% yta och kan förutom att effektivisera arkivering och förvaring, integrera garderob, kaffehörna och minikök, samt skapa ett vackert blickfång för en trivsam kontorsmiljlö. Allt efter kundens önskemål. I vår kontorsbroschyr kan du läsa mer om Bruynzeels rullarkiv för kontor och koncept. 

EN INREDNING, ANPASSAD FÖR DIN VERKSAMHET

RULLARKIV SPAR PLATS

Rullarkiv kan anpassas för en rad olika användningsområden. Exempelvis kan inredningen i ett rullarkiv för kontor växla mellan små skåp för personliga tillhörigheter, garderober, skenor för upphägning av mappar eller ett kylskåp. På utsidan av rullarkivet för kontor ges utrymme för en social mötesplats med bord, stolar eller en inbyggd kaffemaskin. Planerar ditt företag att ställa om till en aktivitetsbaserad kontorsmiljö? Vi har erfarenhet av lyckade förändringsprojekt där våra rullarkiv för kontor skapar flexibilitet, effektiv förvaring och mycket nöjda användare. Har du egna tankar om hur du vill använda Bruynzeel Storage Systems rullarkiv? Vi hjälper dig gärna att utveckla din idé från ritning till en fungerande lösning. Bruynzeel Storage Systems rullarkiv för kontor spar värdefullt utrymme och samlar kontorets förvaring på ett och samma ställe. Genom att minska på gångutrymme, finns alla akter och personliga tillhörigheter kvar inom räckhåll, samtidigt som kontorsytan används optimalt.

RULLARKIV, ETT VACKERT BLICKFÅNG PÅ KONTORET

Som du vill ha det

Rullarkiv för kontor skapar inte bara ypperliga förvaringsmöjligheter. Med sina designmöjligheter skapar den också ett spännande blickfång på kontoret. Rullarkiv finns i flera olika färger och material. Förutom ett brett utbud av trä-, stål- och glaspaneler kan rullarkivet efterbehandlas med ett grafiskt mönster eller ett foto som du själv väljer. På detta sätt kan rullarkiv lätt bli ensnygg detalj i omgivningen. Varför inte sätta en bild som är typisk för din verksamhet eller företagets logotype på panelen?

SÄKERHET, DRIFT OCH TRYGGHET

Drift

Det rörliga rullarkivet kan utrustas med antingen ett handvev eller en kontrollpanel med pekskärm. Det kan vara ensidigt, när den placeras mot en vägg, eller dubbelsidig, om kontorsnavet ligger mitt i kontoret. Det finns också möjlighet att senare konvertera handveven till en elektrisk kontrollpanel med pekskärm. Pekskärmspanelen kan också kopplas till RFID-taggar för säker åtkomst.

Säkerhet

Ett handhjulsdrivet rullarkiv kan låsas med ett inbyggt lås (Euro Lock) som är placerat i det sista rörliga skåpet. Elektriska system kan skyddas med en PIN-kod (per gång) och RFID-taggen, som fjärrstyrs via ett datornätverk eller ett tidlås.

Trygghet

För att skydda innehållet startar och stoppar skåpet utan plötsliga vibrationer eller förändringar i hastighet. I gångarna upptäcker fotoceller om eventuella föremål har lämnats kvar. I händelse av att det finns något i gångarna så stoppar rullarkivet för kontor automatiskt när det känner motstånd.

TEKNISK INFORMATION

Bygg på som du vill

Rullarkiv för kontor är uppbyggt av ett modulsystem som gör att du kan börja i liten skala och utöka allteftersom behov uppstår. Flyttar du till en ny byggnad? Rullarkiv för kontor flyttar med dig.

Befintligt eller nytt kontor

De flerfunktionella rullarkiven kan installeras i såväl befintliga som nya utrymmen. Vid nybyggnation, rekommenderar vi att du lägger nedsänkta profilskenor i aluminium i det nya betonggolvet när det gjuts. För en befintlig byggnad används ett “falskt” golv. Detta golv kan vara behandlat med ett laminat eller så kan ett golv som matchar det befintliga golvmaterialet på kontoret användas.

Kontakta oss för mer information om rullarkiv 

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.