Trivs du i en stöttande roll där du får arbeta med administrativa uppgifter? Motiveras du av att få vara spindeln i nätet och trivs att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ta ansvar och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Om företaget

Bruynzeel Storage Systems tillverkar och säljer förvaringslösningar för kontor, arkiv, museer, lager, bibliotek, sjukvård och butiker. Som producent, konsult och installatör är Bruynzeel Storage Systems marknadsledande inom utrymmesbesparande förvaring. Bruynzeel finns i nio europeiska länder via sina egna försäljningskontor och har sitt huvudkontor i Holland. Det skandinaviska kontoret är beläget i Partille där elva medarbetare arbetar i ljusa och trivsamma lokaler. Kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos Bruynzeel Storage Systems har du hand om flertalet administrativa uppgifter. Det innebär bland annat att du har hand om administrationen kring företagets serviceavtal, vilket betyder att du har kontakt med både kunder och servicetekniker. Du ansvarar även för inköp av kontorsmaterial, porto-och posthantering samt enklare orderhantering. Vidare har du även hand om företagets telefonväxel och svarar på inkommande samtal. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till viss flextid.

Formella krav

• Avslutad gymnasialutbildning 
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift 
• God datorvana 
• Det är meriterande med erfarenhet av administrativt arbete 

Vi söker dig som trivs i rollen som administratör och inte ser några problem med att hjälpa och stödja dina kollegor i de områden som behövs. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är samtidigt öppen för förändring, kan ändra ditt förhållningssätt vid behov och har förmågan att prioritera rätt saker.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Sävedalen
För denna rekrytering använder vi oss av Bravura. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då de gör ett löpande urval. Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange att det gäller denna tjänst som det gäller.
Välkommen med din ansökan!