Compactus® Dynamic II – Det första eldrivna hyllsystemet med tillhörande app

2019-09-02
Sävedalen  – Bruynzeel Storage Systems AB är glada att meddela att de nu lanserat det eldrivna förvaringssystemet Compactus® Dynamic II. Det eldrivna hyllsystemet har ett nytt intuitivt användargränssnitt med tillhörande App, samt ytterligare säkerhetsfunktioner. Den nya Dynamic II appen är den första av sitt slag inom eldrivna hyllsystem. Compactus® Dynamic II lanserades 12:e augusti och finns nu tillgänglig för beställning

“Våra användare ville ha ett mobilt hyllsystem som är säkert, smart, enkelt och intuitivt för daglig användning. De ville även ha ett välorganiserat verktyg för avancerade systeminställningar och kontroll.”

Roland van der Velden

Innovationschef, Bruynzeel Storage Systems

Compactus-Dynamic-II-app_Bruynzeel-Storage-Systems

Compactus® Dynamic II är utrustad med ett nytt användargränssnitt och med en RFID / NFC läsare samt  trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar som åtkomstkontroll, ansluta RFID taggar eller kort, aktivera ventilationsläge, energisparläge med mera. Systemet kommer även med extra säkerhetsfunktioner såsom inbrottsskydd, blockeringsdetektering, en säkerhetsstoppknapp och en passiv säkerhetsfunktions som verifierar att gången är fri.

Bruynzeel Storage Systems tror att Compactus® Dynamic II kommer att ha inflytande på kunder som har efterfrågat ovan nämnda säkerhetsfunktioner såsom kontrollera åtkomsten till olika gångar via RFID, och med ett verktyg som underlättar den dagliga hanteringen av systemet.

Bruynzeel Storage Systems är marknadsledande med över 60 års erfarenhet av utrymmesbesparande förvaring. Företaget utvecklar, tillverkar, säljer och underhåller innovativa förvaringslösningar för museer, arkiv, bibliotek, detaljhandeln, sjukvårdsinstitutioner, lager och kontor. Fabriken liksom vårt högkvarter ligger i Panningen, Nederländerna. Vi har nio försäljningskontor runt om i Europa samt ett nätverk av distributörer i 43 länder runt om i världen. För mer information hänvisar vi till vår hemsida www.bruynzeel.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar samt inpiration från olika förvaringslösningar. 

Till Anmälan