EFFEKTIVISERA ERA LAGER OCH CLICK & COLLECT MED KOMPAKTLAGER

Med kompaktlager kan ni spara upp till 50% yta jämförts med traditionella fasta hyllsystem. Vår uppgift är att hjälpa dig att effektivisera din förvaring och därigenom frigöra dyrbar yta.

Flera företag väljer att lyfta fram deras lager direkt i butiken. Det kan ha effekt som att det krävs mindre personal då du inte behöver lämna kunden ensam. Det går även att använda lagret som ett kommunikationsverktyg, genom att t.ex. lägga fotoprint på gavlarna.

Vår Compactus® serie är både ett flexibelt, hållbart och säkert val av system. Vi utvärderar förutsättningarna för aktuell lokal och skräddarsyr den bästa lösningen.

Mer förvaring på mindre yta

Till skillnad från fasta hyllsystem så behöver mobila hyllsystem minimalt med fasta gångar beroende på storleken av kompaktlagret. Mobila hyllsystem utnyttjar utrymmet på bästa sätt och fördubblar förvaringskapaciteten.

Flera säkerhetsfunktioner

Framförallt vårt eldrina kompaktlager kommer med flera säkerhetsfunktioner. Användargränssnitet kommer med flera säkerhetsfunktioner, den har en inbyggd RFID läsare, du kan reglera åtkomstkontroll, larm utlöses vid inbrottsförsök med mera.

Lägre kostnader

Bruynzeels mobila förvaringslösningar ger dig lägre kostnader för t.ex. belysning, och hyra tack vare att varje kvadratcentimeter utnyttjas optimalt.

Maximera kapaciteten genom att utnyttja takhöjden 

Förvaring av varor inom detaljhandeln måste göras på det mest effektiva sättet, där golvytan kan vara knapp, men där takhöjden kan utnyttjas  som extra förvaringsutrymme. Våra Compactus®-system kan konfigureras med höga stolpar som använder detta ”fria” förvaringsutrymme.

Maximera-kapaciteten-genom-att-utnyttja-takhojden_Bruynzeel-Storage-Systems

Är du i behov av råd eller konsultation kring er förvaring? 

Vi erbjuder gratis konsultation med en expert i din region.

Compactus® Original XT

Vevdriven, lätt-medium last

Våra Compactus® XT-system kan hantera lätta till medeltunga artiklar. Idealiskt lämpade för förvaring av böcker, mindre arkiv men även för garderober och skåp. 

Compactus® Original XTR

Vevdriven, tung last

Detta vevdrivna system kan enkelt hantera tung last och kan konfigureras med LED ljus och ett flertal tillbehör.

Compactus Dynamic 2 XT - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XT

Eldrift, lätt-medium last

Detta eldrivna system hanterar lätta till medeltunga artiklar och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar.

Compactus Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Dynamic II XTR

Eldrift, tung last

Detta eldrivna system hanterar tung last och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar.

Compactus Double Decker XTR - Bruynzeel Storage Systems

Compactus® Double Decker XTR

Eldrift, tung last – två våningar

Detta eldrivna system hanterar tung last och har en inbyggd RFID / NFC läsare samt trådlös kommunikation mellan vagnarna. Med den tillhörande Dynamic II appen kan du konfigurera funktioner och systeminställningar. 

Säkerhetsfunktioner för Dynamic II

Motor Current Monitoring System (MCMS)
Hindrar ett system från att röra sig om den stöter på motstånd.

Åtkomstkontroll & RFID
Användargränssnittet kommer med en inbyggd RF-ID läsare. Med hjälp av funktionen åtkomstkontroll kan du programmera upp till 1000 användare och kontrollera deras tillträde på samtliga arbetsgångar. Arbetsgångar som är skyddade av åtkomstkontrollen låses automatiskt. Vid ett eventuellt inbrottsförsök utlöser mjukvaran ett larm.

Fotoceller
Fotoceller detekterar personer eller föremål i en arbetsgång och hindrar systemet från att röra sig.

Brandparkering
Kan anslutas till byggnadens brandalarm. När ett brandlarm går kan förvaringssystemet stängas automatiskt för att skydda innehållet mot rök, alternativt öppnas för att underlätta släckningsarbetet.

Visuell kontroll
Tvingar en användare att kontrollera den öppna arbetsgången innan vagnarna kan förflyttas.

Safety Master
När någon vill stänga hyllsystemet jämför Safety Master den nuvarande situationen med en bild av en tom arbetsgång. Om bilden är likadan, så stängs systemet. Om bilden inte är likadan, så måste användaren verifiera att gången är tom genom att trycka på ögonikonen på båda sidorna av den öppna arbetsgången.

Dynamic II Kontrollpanel

Åtkomstkontroll

Dynamic II App

Spar Energi – Belysning

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg du önskar.

Tillbehör

Vi har ett stort urval av tillbehör. Läs mer om våra tillbehör på hemsidan.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra kompaktlager? Besök vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer. Du kan även besöka vår sida där du kan jämföra de olika Compactus® systemen.