I detaljhandel behövs plats för lagerhållning, oftast i direkt anslutning till butiksytan. Dyr lokalhyra på de bästa och mest centrala lägen gör att det finns mycket pengar att spara om det går att minska ytan och istället utnyttja den optimalt. Med ett butikslager kan ett litet lager rymmas på ett snyggt sätt direkt i butiken och frigöra yta för att visa upp produkter på ett säljande sätt. Bruynzeel Storage Systems erbjuder effektiv lagerförvaring för butikslager såväl som större volymer, som utnyttjar ytan optimalt och håller nere dina förvaringskostnader.

SPAR UPP TILL 50% PLATS MED BUTIKSLAGER

Jämför bilderna och se hur mobila butikslager uttnyttjar ytan maximalt. Varje dyrbar kvadratmeter behövs till försäljningsyta. Dubbel förvaringsyta eller dubbel förvaringskapacitet, välj själv!

FÄRG OCH DESIGN

Designad och snygg butiksinredning är viktigt för att locka kunder och öka försäljningen. Vi har ett brett utbyd av frontmaterial och färger att välja mellan för att kunna skapa något helt unikt. Kanske önskar du ett foto eller en speglevägg för att ge intrycket av en större butik. Önskar du hellre din logga eller ett tema som ska passa in i ett givet koncept? En annan smart lösning är att använda butikslagret till exponeringsvägg för att få maximalt uttnyttjande. Vilket som så löser vi det mesta! Förvaringssystemet är flexibelt med en rad olika smarta tillbehör det gör att en stor mängd olika varor kan förvaras på samma ställe.

SÅ HÄR HAR VI HJÄLPT ANDRA MED BUTIKSLAGER

Karltex

Se hur  “Karltex” använt butikslager i butiken och förstärkt design och helhet i butiken på ett snyggt sätt.

Chausport

Chausport har också använt butikslager direkt i butiken. Fronterna har de gjort till en displayyta i butiken på ett smart sätt

Ede & Ravenscroft valde kompaktlager i två våningar

Se hur Ede & Ravenscroft har optimerat sitt lager med Double Decker-system från Bruynzeel Storage Systems.

När det gäller att förvara stora varuvolymer har mobila kompaktlager från Bruynzeel mycket att erbjuda. Varför bara utnyttja tillgänglig golvyta, när det finns höjd att bygga på? Med hyllsystem i dubbla våningar kan stora volymer förvaras utan att kompromissa med tillgänglighet och översikt.

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar?

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel fabrik är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.