KOSTNADSEFFEKTIVISERA ERA BUTIKSLAGER

Flera inom detaljhandeln har börjat se över sina butikslagerkostnader. Oavett om ni jobbar med e-handel, har en city butik, levererar paket etc. så hjälper vi på Bruynzeel Storage Systems er att se över hur ni kan optimera ert butikslager. Vi utnyttjar ytan optimalt och håller nere dina förvaringskostnader. Jämför bilderna nedanför och se hur mobila butikslager uttnyttjar ytan maximalt.

Fasta Hylllor 30 m²
24 sektioner x 6 hyllplan
= 144 hyllmeter

Optimera 30 m²
48 sektioner x 6hyllplan
= 288 hyllmeter

Minimera Ytan till 18 m²
24 sektioner x 6 hyllplan
=144 hyllmeter

 

 

OPTIMERA ERT LAGER EFTER ERA FÖRUTSÄTTNINGAR

Varför välja bort en lokal som har pelare, eller välja bort ett kompaktsystem när ni vill ha åtkomlighet i flera gångar. Låt oss se över ert flöde och hitta lösningar så att ni kan optimera ytan i önskad lokal. Har ni en lokal med högt i tak så kan ni även optimera förvaringen med hjälp av en dubbel deckare. Med hyllsystem i dubbla våningar kan stora volymer förvaras utan att kompromissa med tillgänglighet och översikt.

 

LÖSNINGAR FÖR CITYBUTIKER SAMT CLICK & COLLECT, PAKETUTLÄMNING I BUTIK

Trenden visar på att flera som handlar online, gärna hämtar ut sin beställning i butik. Varför inte ha en kompakt förvaringslösning precis bakom kassan? Att låta kunden slippa vänta för att försvinna bak i ett lager. Om ni har paketutlämning bakom kassan så kan ni även välja design på fronterna för att låta förvaringen smälta in i er miljö. 

Citybutiker behöver plats för lagerhållning, oftast i direkt anslutning till butiksytan. Dyr lokalhyra på de bästa och mest centrala lägen gör att det finns mycket pengar att spara om det går att minska ytan och istället utnyttja den optimalt. Med ett butikslager kan ett litet lager rymmas på ett snyggt sätt direkt i butiken och frigöra yta för att visa upp produkter på ett säljande sätt.

FÄRG OCH DESIGN

Designad och snygg butiksinredning är viktigt för att locka kunder och öka försäljningen. Vi har ett brett utbud av frontmaterial och färger att välja mellan för att kunna skapa något helt unikt. Kanske önskar du ett foto eller en spegelvägg för att ge intrycket av en större butik. Önskar du hellre din logga eller ett tema som ska passa in i ett givet koncept? En annan smart lösning är att använda butikslagret till exponeringsvägg för att få maximalt uttnyttjande. Vilket som, så löser vi det mesta! Förvaringssystemet är flexibelt med en rad olika smarta tillbehör det gör att en stor mängd olika varor kan förvaras på samma ställe.

KONTAKT

Vill ni ha ett par ögon som ser över er förvaring och berättar hur ni kan optimera ert butikslager. Välkommen att kontakta våra retail specialister.

Seija Torstensson

Retail Sales

Elin Mattson

Retail Support

elin.mattson@bruynzeel.se
D: +46 702 66 66 82

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Ta del av nyheter, trender, inbjudningar och få inspiration från olika förvaringslösningar. 

Till anmälan