FASTA BIBLIOTEKSHYLLOR

Moderna bibliotek är dynamiska platser för avkoppling, umgänge och studier. Det ska vara en lärande miljö som uppmuntrar utforskande, där information och material visas tydligt och är lättillgängligt. Förvaring är en nyckelfaktor i utformning av bibliotek.

Fasta bibliotekshyllor är ett bra val för ett bibliotek där flera personer behöver åtkomst samtidigt. Böckerna finns lättillgängligt för alla användare via permanenta gångar, utan att det blir flaskhalsar. Gavlarna kan levereras i flera färger och utföranden: slät, perforerad med runda eller slitsade hål. Hyllsystemen kan konfigureras med paneler, tillbehör, dörrar, allt för att skapa en skräddarsydd lösning.

 

Hög plockfrekens

Har ni hög plockfrekvens i ert bibliotek, d.v.s. att böcker hämtas väldigt ofta i gångarna eller flyttas runt mycket? Med fasta bibliotekshyllor är era böcker lättillgängliga hela tiden.

Akustik

Bruynzeels bibliotekshyllor kan utrustas med akustikpaneler med ljuddämpande egenskaper som bidrar till att hålla nere ljudnivån i lokalen.

Ventilation

För att få ökad ventilation i hyllsystemet så finns det både perforerade och slitsade gavlar att välja emellan.  

Vi erbjuder gratis råd och konsultation kring er biblioteksinredning

Sysco-slotted-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco® Library

Slitsade hyllor använder samma Sysco®-gavlar och hyllplan som den slutna versionen. Gavlarna har dock rektangulära utskärningar som möjliggör ventilation i systemet och skapar ett mer öppet system.

Sysco-perforated-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco® Perforerad Gavel

Sysco® gavel finns även i utförandet med perforering. En gavel med en massa små hål som tillåter optimal ventilation.

Sysco-closed-Bruynzeel-Storage-Systems

Sysco®

Sysco® gavlar och hyllplan skapar ett stadigt hyllsystem. De finns tillgängliga i flera storlekar och med individuellt konfigurerbara sektioner. Oavsett om du behöver en eller flera sektioner har Sysco®- hyllorna en lösning.

Colour-chart-Bruynzeel-Storage-Systems

Färg

Vi har 13 standardfärger, men kan leverera vilken RAL färg du önskar.

Colour-chart-Bruynzeel-Storage-Systems

Tillbehör

Vi har ett stort urval av tillbehör. Allt från etiketter, bokstöd, avdelare och skyltar mm.

Mer information

Söker du efter mer detaljerad information kring våra bibliotekshyllor? Besök antingen vår hemsida med grundläggande tekniska specifikationer eller så kan du besöka sidan där vi jämför de olika Sysco® hyllorna.