Utnyttja Lokalen Optimalt med Mobila Bokmagasin

Mobil biblioteksinredning som utnyttjar ytan optimalt.

VAD ÄR BOKMAGASIN?

Mobila bibliotekshyllor eller bokmagasin, kräver betydligt mindre utrymme än konventionell och statisk hyllförvaring. Tack vare att hyllorna är monterade på skenor, krävs endast en mittgång som flyttas till den hyllsektion man behöver tillgång till.

Enkelt att använda

Hyllorna flyttas lekande lätt med antingen handvev eller elektroniskt via en digital kontrollpanel.

Säkerhet

Med ett automatiskt säkerhetssystem som känner av om någon befinner sig i mittgången och stoppar hyllornas rörelse, kan man känna sig trygg och säker som användare.

P

Spar plats

Med mobila bokmagasin går det att spara upp till 50% yta som kan användas till annat.

Tillträdesstyrning

För att skapa olika säkerhetsnivåer, kan tillträde styras till både gångar/hyllor och individer.

UTRUSTNING I BOKMAGASIN

Mobila bibliotekshyllor och bokmagasin kan utrustas med de tillbehör som behövs. Hyllplan kan exempelvis förses med exponeringshyllor, utdragshyllor eller kombineras med lådor för mediaförvaring et.c. Med Bruynzeels orginaltillbehör, som till exempel bokstöd, skapas en skräddarsydd lösning efter enskilt behov.

Kom till oss med alla önskemål om vad ni behöver, vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om det optimalt utrustade bokmagasinet.

HÖG KVALITET I TIDLÖS OCH FUNKTIONELL DESIGN 

Bruynzeel bokmagasin och bibliotekshyllor kommer i ett brett utbud av material; fronter kan fås i stål, trä och glas i en mängd olika färger eller varför inte sätta bibliotekets namn eller en inspirerande bild på ditt förvaringssystem och skapa ett vackert blickfång.

GOD AKUSTIK

En trevlig arbetsmiljö minskar stress och ökar produktiviten. Med hjälp av ljudisolerande material behålls lugn och koncentration utan störning.

LED-belysning

Förbruka upp till 98% mindre energi med nya generationens belysning. Med LED-belysning för kompaktarkiv, bibliotek och museum minskar energikostnaderna och påverkan på vår miljö.

Nattläge

Mobila bokmagasin och bibliotekshyllor kan sättas i nattläge då de ställer sig i ett bestämt läge för att låta luft cirkulera. Detta är idealiskt för äldre boksamlingar som får en längre hållbarhet tack vare ventilationen.

Installation och service

Bibliotekshyllor för bokmagasin är en bra investering. De kan lätt integreras i befintliga och nya byggnader. Du kan starta i liten skala och sedan bygga ut beroende på hur ditt behov ser ut.

Precis som bilar behöver ditt system service för längsta möjliga livslängd. Våra specialister utför professionell service och vi erbjuder flera olika servicekontrakt som ger dig lugn och ro i sinnet.

NÄR SKA MAN VÄLJA MOBILA BOKMAGASIN?

Oavsett om hyllorna ska placeras i ett publikt bibliotek eller användas bakom kulisserna i ett magasin, får du samma uika effekt; mobila bibliotekshyllor sparar plats!

Önskar du mer information om Bruynzeel Storage Systems förvaringslösningar?

TILLSAMMANS HITTAR VI NYA FÖRVARINGSLÖSNINGAR!

Vi tror på samarbete! Därför arbetar vi nära inredningskonsulter, kontorsinnovatörer och tillsammans med våra klienter som Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg´s och Siemens. Spacefullness erbjuder intelligenta och platsbesparande förvaringslösningar som erbjuder flera funktioner i ett. Du får funktionalitet och flexibilitet, perfekt anpassat till dina behov och arbetssätt.

Vår avdelning för R&D och vårt erfarna kundservice-team säkerställer att vi kan designa och skräddarsy våra produkter för att möta marknadens olika önskemål. Genom att välja Bruynzeel, får du garanterad kvalitet och hållbarhet. Bruynzeel är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.