Nuförtiden är det extra viktigt med hygienisk förvaring. Nya pandemier har förändrat våra arbetsrutiner och ställer olika krav på förvaringens kvalitet och säkerhet. Därav att det är extra viktigt att förvaringen är anordnad på ett så hygieniskt sätt som möjligt. Genom att välja vår antimikrobiella pulverlack för ditt förvaringssystem, väljer du extra skydd mot bakterier.

Bekämpa mikroorganismer

Den avancerade pulverlackeringstekniken är utformad för att bekämpa mikroorganismer. Grunden för vår antimikrobiella pulverlack är silverjoner. Silver är ett naturligt antibakteriellt ämne som har använts för att döda bakterier i århundraden. Silverjoner hämmar celldelningen i bakterier, vilket minskar risken för överföring, mellan rengöringscykler. Dessutom är silverjoner mycket miljövänliga och helt ofarliga för människor. Under produktionsfasen tillsätts silverjonerna på ytan. På grund av den aktiva koncentrationen av silverjoner är de jämnt fördelade och täcker hela produktens yta. Detta innebär att prevalensen av bakterier, alger, mögel och svampar hämmas med 99,9%. *

Långsiktiga effekter

Den antimikrobiella effekten av pulverlackeringen minskar inte utan kommer att förbli aktiv under förvaringssystemets livslängd. Emellertid ersätter inte pulverlacken rengöringsrutiner. På en smutsig yta förlorar den antibakteriella lacken sin effekt, vilket innebär att goda rengöringsrutiner fortfarande behövs.

Kvalitet

När ni väljer antimikrobiell pulverlackering garanteras ni kvalitet. Den antimikrobiella pulverlacken uppfyller JIS Z 2801: 2000 och ISO 22196: 2007. Detta garanterar den bästa hygieniska förvaringslösningen.

Colour-chart-Bruynzeel-Storage-Systems

Återspegla din identitet

Silverjonerna i den antimikrobiella pulverlacken är osynliga för blotta ögat. Det går att använda vilken RAL-färg som helst eftersom silverjonerna blandas med pigmentet. Detta gör att du kan välja den färg som passar din interiör eller företagsidentitet.

* Antibakteriell lackering påverkar endast bakterier på ytan av det lackerade förvaringssystemet och inte på mikroorganismer i luften eller på det material som förvaras.

Vill ni veta mer om våra förvaringslösningar?